>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie odnośnie korzystania ze skrill.

bybejita 307

bybejita

Użytkownik
Witam nie chce mi się szczerze wertować całego tematu o skrillu i polskim prawie. Więc moje pytanie czy korzystając ze skrilla, kupując w sklepach naziemnych jak i online, wypłacając kase z bankomatu itp. jakimś cudem polskie służby mogą dowiedzieć się że pieniądze pochodzą z bukmacherki? czy skrill bawi sie w to samo co nasze polskie banki i informuje polską skarbówkę o kwotach wysokich? Czy jestem totalnie czysty? Kwoty 40-50 tyś miesięcznie.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
nie, nie informuje skarbówki bo jest jedynie portfelem internetowym świadczącym usługi finansowe. To nie jest jak bank który informuje odpowiedne służby o środkach nie wiadomo skąd. Jedynie to co może zrobić Skrill to przeciwdziałaniu praniu brudnych pieniędzy typu : terroryzm etc,,
Więc możesz śmiało kontynować swoje działania kartą i nic się nie stanie,

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam nie chce mi się szczerze wertować całego tematu o skrillu i polskim prawie. Więc moje pytanie czy korzystając ze skrilla, kupując w sklepach naziemnych jak i online, wypłacając kase z bankomatu itp. jakimś cudem polskie służby mogą dowiedzieć się że pieniądze pochodzą z bukmacherki? czy skrill bawi sie w to samo co nasze polskie banki i informuje polską skarbówkę o kwotach wysokich? Czy jestem totalnie czysty? Kwoty 40-50 tyś miesięcznie.
???? przedewszystkim proponował bym Ci się dowiedzieć co to jest skrill a potem zdawać takie pytania. Piszesz coś o 40-50 tyś miesięcznie a nawet nie wiesz co to jest skrill. Dobre ????

Do góry Bottom