Nie bardzo rozumiem, co miałeś na myśli pisząc o AKO ponad 2 - bo gdy składowe kursy kuponu zawierają się w przedziale 1.8-1.95 a AKO to ich iloczyn, więc AKO to około 6 .
Napisałem Ci - podając link - gdzie jest "pomoc naukowa" do gry tą metodą i gdybyś to przeczytał , to wiedziałbyś że jest to gotowiec obejmujący schemat wszystkich możliwych kombinacji typów i odstrojeń od nich , tak więc dlaczego zadajesz mi pytanie odnośnie tego, co masz przecież już podane tam na tacy, w tym także odstrojenia, gdy typami głównymi są 1-3-6 ?
Zadajesz inne pytanie:
"Ta metoda działa na spotkaniach wybranych na odwal się,przemyślanych czy w miarę przemyślanych(np 1 mecz praktycznie pewny reszta pól/pół)?"
na które odpowiedź masz podaną na samym wstępie opisu tej metody:
Wybieramy 3 zdarzenia o zrównoważonych kursach 1.8-1.8 lub jeszcze lepszych 1.85-1.85 czy 1.9-1.9 jeśli takie znajdziemy i przeprowadzamy najstaranniejszą analizę , w wyniku której wybieramy naszym zdaniem 3 typy o największych wg nas szansach trafienia (...) ale teraz zgodnie z nazwą tej metody gry i najczęstszą praktyką wynikającą z realnej gry - gdzie przegrywamy przy grze na 3 zdarzenia przez 1 "wybuch" - typujemy 3 kupony , czyli zagrywamy tak aby ten 1 błąd w 3 zdarzeniach dał nam i tak wygraną.
Tak więc czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj - bo dosłownie wszystko co miałem do przekazania w sprawie gry tą metodą , już zawarłem w niezwykle szczegółowym opisie, który specjalnie napisałem takim językiem, aby nawet początkującym nie sprawiło to problemu.
P.s: nie oczekuj ode mnie, abym wskazywał Ci jakieś lektury na forum i linki do nich.
Wszystko jest bowiem ważne - choć nie w jednym czasie znajduje zastosowanie.
Zatem buduj tę podstawę swojej piramidy tak, aby miała bardzo szerokie i stabilne fundamenty w postaci obszernej wiedzy o bukmacherce - a to właśnie przekłada się na konieczność zgłębiania różnorakich zagadnień z tej tematyki.
Gdy 11 lat temu zaczynałem grać ( a zacząłem od totalnej, idiotycznej porażki 2 kuponów po 300zł każdy, na których umieściłem tego samego "pewniaka" ) nie miałem pojęcia z czego wynikają kwoty ew. wygranych na moich 2 kuponach, co to jest AKO, dlaczego jest tam jakieś 0.9 podatku itd. - ale postanowiłem nauczyć się tej bukmacherki i stało to się możliwe dzięki Internetowi, który umożliwił mi czytanie na ten temat.
Przyjąłem jedną niezłomną zasadę: samodzielnego dochodzenia do zrozumienia i opanowywania każdego nowego elementu tej układanki, na bukmacherkę się składającego - bo uznałem, że tylko to będzie miało dla mnie prawdziwą wartość , co dam radę samodzielnie rozwikłać , jak np. zasady rządzące AH itp.
I dlatego nigdy nikogo o nic nie zapytałem, bo to byłaby droga na skróty - a ja nie chciałem zdobywać tego szczytu od góry z helikoptera, lecz wspinać się na niego...
To jest dużo trudniejsze, ale daje nieporównywalnie większą satysfakcję.
Tak więc czym więcej będziesz czytał - tym więcej będziesz wiedział i łatwiej będzie Ci mierzyć się z występującymi tu problemami.
Powodzenia!