>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie od początkującego

C 0

cieri

Użytkownik
Witam
Jak w temacie widać, jestem dopiero początkującym i mam pytanie odnośnie systemów. W wielu tematach widzę że każdy poleca aby wybrać sobie jakiś najbardziej nam odpowiadający system. I tu pojawia się moje pytanie, czy dobrym systemem dla początkującego z małymi środkami będzie system 2z3?
Z tego co zrozumiałem należy wybrać 3 zakłądy dwustronne( np. liczba bramek parzysta/nie) po kursie minimum 1.9, tak?
I tu kolejne pytanie, czy to musi być 1.9+? czy mogą to być inne kursy ale ważne by na każdym poziomie były takie same końcowe ako.
Jeśli istnieje jakiś inny, łatwiejszy system to mile widziany link do niego;]
P.S. Wkład to max 100zł

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@cieri, grając 3 zdarzenia dwudrogowe systemem 2z3 - dla wygranej musisz mieć 2 poprawnie wytypowane rozstrzygnięcia a koszt takiej gry to 3 j. ponieważ 2z3=3
1 - 2 - 3
1-2
1-3
2-3
Tak więc proponuję Ci zapoznać się z opisem metody &quot;Musisz przegrać aby wygrać&quot;:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/metoda-musisz-przegrac-aby-wygrac-by-edi8-37147.html
ponieważ kilka lat temu zaproponowałem grającym tym systemem 2z3, aby przekuwali swoje porażki na sukcesy i za te same 3 jednostki grali 3 kupony proste na AKO, gdzie na każdym z nich mamy 2 typy na TAK i jeden na NIE - a to daje znacznie lepszy efekt niż gra systemem 2z3.
Pozdrawiam
P.s: w 2. części opisu kolejnej wersji tej metody ( na 4 mecze ) :
http://forum.bukmacherskie.com/f18/metoda-musisz-przegrac-aby-wygrac-c-d-80865.html
znajdziesz &quot;pomoce naukowe&quot; także do gry na 3 mecze.

.

C 0

cieri

Użytkownik
Odnośnie tej metody, chodzi o to by nie stawiać kuponu 1-3-5 tylko te 3 pokazane, dobrze zrozumiałem? A co jeśli wejdzie akurat kupon 1-3-5? Gramy dalej tymi 3 typami kuponów odpowiednio zwiększając stawkę aż wygramy?
Jak już pisałem w jednym z Twoich tematów, mógłbyś się do mnie odezwać albo podać jakiś kontakt do siebie? Takie pisanie na forum jest czasem zbyt powolne;]
Moje gadu jak coś 8959196
P.S. Ta metoda działa na spotkaniach wybranych na odwal się,przemyślanych czy w miarę przemyślanych(np 1 mecz praktycznie pewny reszta pól/pół)?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nie bierz tego jedynie przykładu: 1-3-5 z opisu metody - jako uniwersalnego wzorca...
Po Twoim pytaniu od razu widzę, że nie doczytałeś opisu metody do końca, bo tam jest podana tabela gry na VI etapów i dla budżetu 108 j.
Uważam, że nie ma takich spraw z obszaru bukmacherki, które nie zainteresują i innych początkujących użytkowników i dlatego w miarę skromnych możliwości, udzielam wyjaśnień czy też informacji jedynie na forum , więc publicznie.
Moja rada: nie graj do momentu, gdy nie zdobędziesz choćby podstawowej, elementarnej wiedzy o zakładach bukmacherskich - a na dziś jej po prostu nie masz i to nie jest nic złego, bo każdy na początku jest zielony...
Tak więc pograj sobie tymczasem u któregoś buka jedynie w trybie szkoleniowym, jako gość - i nie marnuj tej stówy, bo choć to nie jest ogromna kwota, ale za duża na to, aby jej nie szanować.
Pozdrawiam

.

C 0

cieri

Użytkownik
Co do tego że jestem zielony to jak widać przyznałem się w temacie i pierwszym zdaniu;]
Jeśli byłbyś miły i mógł mi podpowiedzieć czego mam głównie poszukać i o czym poczytać na forum (mile widziane linki ale niekoniecznie, najwyżej sam sobie poszukam) bo przeglądając &quot;dział dla początkujących&quot; podejrzewam że pewnie trafiłem na jakiś temat który wydawał mi się mało interesujący dla mnie i go nie czytałem, a mógł to być jakiś kluczowy temat.
Mam jeszcze pytanie odnośnie ako, musi być wszędzie takie samo? czy może być różne(oczywiście większe niż 2)?
Co do tych kuponów może źle się wyraziłem (albo rzeczywiście źle rozumiem). Podam przykład jutrzejszej KHL:
Salavat Yulaev Ufa - Neftekhimik Nizhnekamsk : o/u 5,5 tutaj o czyli 1
Spartak Moskva - Severstal Cherepovets :eek:/u 5,5 tutaj o czyli 3
Dinamo Riga - Vityaz Chekhov : o/u 5,5 tutaj u czyli 6
Czyli moim głównym zakładem byłoby: 1-3-6
Patrząc na Twoją metodę powinienem zrobić następujące zakłady:
1-4-6
1-3-5
2-3-6
Dobrze zrozumiałem?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Nie bardzo rozumiem, co miałeś na myśli pisząc o AKO ponad 2 - bo gdy składowe kursy kuponu zawierają się w przedziale 1.8-1.95 a AKO to ich iloczyn, więc AKO to około 6 .

Napisałem Ci - podając link - gdzie jest &quot;pomoc naukowa&quot; do gry tą metodą i gdybyś to przeczytał , to wiedziałbyś że jest to gotowiec obejmujący schemat wszystkich możliwych kombinacji typów i odstrojeń od nich , tak więc dlaczego zadajesz mi pytanie odnośnie tego, co masz przecież już podane tam na tacy, w tym także odstrojenia, gdy typami głównymi są 1-3-6 ?

Zadajesz inne pytanie:

&quot;Ta metoda działa na spotkaniach wybranych na odwal się,przemyślanych czy w miarę przemyślanych(np 1 mecz praktycznie pewny reszta pól/pół)?&quot;

na które odpowiedź masz podaną na samym wstępie opisu tej metody:

Wybieramy 3 zdarzenia o zrównoważonych kursach 1.8-1.8 lub jeszcze lepszych 1.85-1.85 czy 1.9-1.9 jeśli takie znajdziemy i przeprowadzamy najstaranniejszą analizę , w wyniku której wybieramy naszym zdaniem 3 typy o największych wg nas szansach trafienia (...) ale teraz zgodnie z nazwą tej metody gry i najczęstszą praktyką wynikającą z realnej gry - gdzie przegrywamy przy grze na 3 zdarzenia przez 1 &quot;wybuch&quot; - typujemy 3 kupony , czyli zagrywamy tak aby ten 1 błąd w 3 zdarzeniach dał nam i tak wygraną.

Tak więc czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj - bo dosłownie wszystko co miałem do przekazania w sprawie gry tą metodą , już zawarłem w niezwykle szczegółowym opisie, który specjalnie napisałem takim językiem, aby nawet początkującym nie sprawiło to problemu.

P.s: nie oczekuj ode mnie, abym wskazywał Ci jakieś lektury na forum i linki do nich.
Wszystko jest bowiem ważne - choć nie w jednym czasie znajduje zastosowanie.

Zatem buduj tę podstawę swojej piramidy tak, aby miała bardzo szerokie i stabilne fundamenty w postaci obszernej wiedzy o bukmacherce - a to właśnie przekłada się na konieczność zgłębiania różnorakich zagadnień z tej tematyki.

Gdy 11 lat temu zaczynałem grać ( a zacząłem od totalnej, idiotycznej porażki 2 kuponów po 300zł każdy, na których umieściłem tego samego &quot;pewniaka&quot; ) nie miałem pojęcia z czego wynikają kwoty ew. wygranych na moich 2 kuponach, co to jest AKO, dlaczego jest tam jakieś 0.9 podatku itd. - ale postanowiłem nauczyć się tej bukmacherki i stało to się możliwe dzięki Internetowi, który umożliwił mi czytanie na ten temat.
Przyjąłem jedną niezłomną zasadę: samodzielnego dochodzenia do zrozumienia i opanowywania każdego nowego elementu tej układanki, na bukmacherkę się składającego - bo uznałem, że tylko to będzie miało dla mnie prawdziwą wartość , co dam radę samodzielnie rozwikłać , jak np. zasady rządzące AH itp.

I dlatego nigdy nikogo o nic nie zapytałem, bo to byłaby droga na skróty - a ja nie chciałem zdobywać tego szczytu od góry z helikoptera, lecz wspinać się na niego...
To jest dużo trudniejsze, ale daje nieporównywalnie większą satysfakcję.

Tak więc czym więcej będziesz czytał - tym więcej będziesz wiedział i łatwiej będzie Ci mierzyć się z występującymi tu problemami.

Powodzenia!

Do góry Bottom