Witam. Może i temat jest powtórzony ale mam kilka pytań do tych co już wypłacali/wypłacają swoje ciężko zarobione pieniądze z expecta. Otóż tak konto na expect założyłem rok temu. Nie miałem wtedy 18 lat jeszcze ale założyłem na adres brata który był pełnoletni i mieszka razem ze mną w domu. Ten sam adres itd itd tylko imieniem się różnimy. Na tym koncie grałem ja, pieniądze wpłacałem ze swojego konta WBK. Nie było wygranych i na jakiś czas dałem sobie spokój. Z tegorocznym startem ligi mistrzów wpłaciłem trochę grosza i muszę przyznać że trochę ugrałem sobie. Chciałbym wypłacić pieniądze. i tu się pojawiają moje pytania do Was.
Nie przesyłałem nigdy skanów dowodów itp.
Musicie mi troszkę to rozjaśnić.
Na exp w wypłacie piszą tak.
1. Identyfikacja danych personalnych – rządowy dokument ze zdjęciema, którym może być:
No więc mam i dowód i prawo jazdy. Ale wnioskuję że jeśli konto bylo rejestrowane na mojego brata to muszę tam wysłać jego skany tak??
I czy muszą być to skany ze skanera czy to może być np zdjęcie zrobione cyfrówka na białym tle w trybie czarno-biały?
2. Potwierdzenie metody płatności – jedno z poniższych:
Zrzut z ekranu konta. Czyli mam wejść na to konto z którego był zasilany expect (moje konto) i zrobić zrzut czego bo nie rozumiem
Stanu konta??
3, Potwierdzenie adresu – jedno z poniższych:
Tego kompletnie nie kojarzę. Jaki rachunek. Mieszkam z rodzicami i takie sprawy są mi zupełnie obce.
tak więc proszę o wytłumaczenie. I czy ten wyciąg bankowy to z mojego konta czy z brata konta.
I czy muszą być te 3 kroki czy tylko 2 pierwsze można czy jak??
Dziękuję z góry za odpowiedzi, Pozdrawiam
Nie przesyłałem nigdy skanów dowodów itp.
Musicie mi troszkę to rozjaśnić.
Na exp w wypłacie piszą tak.
1. Identyfikacja danych personalnych – rządowy dokument ze zdjęciema, którym może być:
- Paszport
- Dowód osobisty
- Prawo jazdy [Akceptowane są dokumenty zawierające zdjęcie oraz potwierdzenie nazwiska i wieku]
No więc mam i dowód i prawo jazdy. Ale wnioskuję że jeśli konto bylo rejestrowane na mojego brata to muszę tam wysłać jego skany tak??
I czy muszą być to skany ze skanera czy to może być np zdjęcie zrobione cyfrówka na białym tle w trybie czarno-biały?
2. Potwierdzenie metody płatności – jedno z poniższych:
- Kopia karty kredytowe/debetowej zarejestrowanej w expekt.com (przód)
- Zrzut ekranu z konta bankowego, pokazujący depozyt do expekt.com [Dodatkowe dokumenty mogą być wymagane, jeśli wpłata nie jest dokonywana za pomocą karty]
Zrzut z ekranu konta. Czyli mam wejść na to konto z którego był zasilany expect (moje konto) i zrobić zrzut czego bo nie rozumiem
3, Potwierdzenie adresu – jedno z poniższych:
- Rachunek
- Wyciąg bankowy [Potwierdzenie adresu nie powinno być starsze niż 3 miesiące i powinno zawierać nazwisko oraz zarejestrowany adresu]
Tego kompletnie nie kojarzę. Jaki rachunek. Mieszkam z rodzicami i takie sprawy są mi zupełnie obce.
tak więc proszę o wytłumaczenie. I czy ten wyciąg bankowy to z mojego konta czy z brata konta.
I czy muszą być te 3 kroki czy tylko 2 pierwsze można czy jak??
Dziękuję z góry za odpowiedzi, Pozdrawiam