xyzz
Użytkownik
Siemanko ????
Stawiam mecze juz jakis rok, zazwyczaj smieszne sumy, ale zdarzalo mi sie byc na koniec miesiaca po 3k do przodu czasem po 3k do tylu, czasem na zero, wiadome, ale generalnie robiac calkowity rozrachunek jestem na

odlozylem troche grosza i zaczynam myslec nad gra na troszke wieksze pieniadze
i chcialem sie dowiedziec jak to jest z tymi limitami? Konto mam w bet365, przegladajac forum duzo sie juz nauczylem i dowiedzialem, ale jak to jest w koncu z tymi limitami, zalozmy baaardzo optymistycznie ze bede mial passe kilku miechow na plus po jakies 3k na miesiac. Czy to nie sa dla nich duze pieniadze i nie bedzie problemow czy raczej dostane limit? A Wy jakie macie sposoby na limity? Gracie u kilku bukmacherow zeby zyski nie byly zbyt duze u poszczegolnych bukow? Moze sa jakies buki gdzie nie ma limitu miesiecznej wyplaty? Jezeli to wazne to gram tylko przedmeczowki, sporadycznie LIVE
Pozdro :grin:
Stawiam mecze juz jakis rok, zazwyczaj smieszne sumy, ale zdarzalo mi sie byc na koniec miesiaca po 3k do przodu czasem po 3k do tylu, czasem na zero, wiadome, ale generalnie robiac calkowity rozrachunek jestem na

Pozdro :grin: