>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie dotyczące wypłaty

M 0

michal17175

Użytkownik
Witam, jestem tutaj nowy, więc jakby popełnił jakiś błąd to mi wybaczcie. Mam pytanie, ale najpierw trochę o mnie ;) W październiku skończyłem 18 lat, zanim byłem pełnoletni grałem w Fortunie, ale bez większych sukcesów- maksymalna wygrana 80zł. Po ukończeniu 18 roku życia, założyłem sobie konto na bet365 i wpłaciłem 50zł. Był bonus, więc w sumie miałem 100zł, jednak po pewnym czasie wszytsko straciłem. Później wpłaciłem stówkę i grałem bardziej ostrożnie. Udało mi się podwoić kwotę, później potroić, doszedłem do tysiąca. Cały proces był dość długi, ale obecnie mam na koncie na bet365 50.000zł. Tak, 50 tysięcy złotych. Sam w to nie wierzę, wiem, że to kupa forsy i chcę ją jak najszybciej wypłacić, żeby nie postawić jakiegoś przysłowiowego &quot;pewniaka&quot; i wszystko stracić. Dzisiaj założyłem sobie konto w banku ING, jutro planuję zabrać się za wypłatę pieniędzy. I tutaj rodzą się pytania Czy to jest legalne? Czy będę mieć z tego powodu jakieś problemy? Wypłacić wszystko na raz czy etapami? Odprowadzić podatek? Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Nie chcę zrobić jakieś głupoty i mieć problemy potem, dlatego zwracam się do was z prośbą o pomoc. Liczę na wasze wsparcie. Pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W październiku skończyłem 18 lat.
Po ukończeniu 18 roku życia, założyłem sobie konto na bet365 i wpłaciłem 50zł.
Był bonus, więc w sumie miałem 100zł, jednak po pewnym czasie wszytsko straciłem. Później wpłaciłem stówkę i grałem bardziej ostrożnie. Udało mi się podwoić kwotę, później potroić, doszedłem do tysiąca. Cały proces był dość długi, ale obecnie mam na koncie na bet365 50.000zł.
Tak, 50 tysięcy złotych.
Sam w to nie wierzę
Dziś jest 1.12 - a więc okres od października do 1.12 jest faktycznie baaardzo długi i do dziś zarobiłeś w tym długim okresie 50k.
Piszesz, że sam w to nie wierzysz.
Ja też ????

pluszowymis 27

pluszowymis

Użytkownik
Witam, jestem tutaj nowy, więc jakby popełnił jakiś błąd to mi wybaczcie. Mam pytanie, ale najpierw trochę o mnie ;) W październiku skończyłem 18 lat, zanim byłem pełnoletni grałem w Fortunie, ale bez większych sukcesów- maksymalna wygrana 80zł. Po ukończeniu 18 roku życia, założyłem sobie konto na bet365 i wpłaciłem 50zł. Był bonus, więc w sumie miałem 100zł, jednak po pewnym czasie wszytsko straciłem. Później wpłaciłem stówkę i grałem bardziej ostrożnie. Udało mi się podwoić kwotę, później potroić, doszedłem do tysiąca. Cały proces był dość długi, ale obecnie mam na koncie na bet365 50.000zł. Tak, 50 tysięcy złotych. Sam w to nie wierzę, wiem, że to kupa forsy i chcę ją jak najszybciej wypłacić, żeby nie postawić jakiegoś przysłowiowego &quot;pewniaka&quot; i wszystko stracić. Dzisiaj założyłem sobie konto w banku ING, jutro planuję zabrać się za wypłatę pieniędzy. I tutaj rodzą się pytania Czy to jest legalne? Czy będę mieć z tego powodu jakieś problemy? Wypłacić wszystko na raz czy etapami? Odprowadzić podatek? Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Nie chcę zrobić jakieś głupoty i mieć problemy potem, dlatego zwracam się do was z prośbą o pomoc. Liczę na wasze wsparcie. Pozdrawiam
Poucz się lepiej przyrody czy geografii i nie trać czasu na głupoty, Pani Cię jutro zapyta i dostaniesz jedynkę:razz:

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
I tutaj rodzą się pytania
1.Czy to jest legalne?
2.Czy będę mieć z tego powodu jakieś problemy?
3.Wypłacić wszystko na raz czy etapami?
4.Odprowadzić podatek?
5.Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji?
1.Nie
2.Tak
3.Na raz
4.Nie
5.Nie

M 53

marekz

Użytkownik
Ale z Was buraki.
Założ sobie konto na skrill. Wpłac coś na niego. Zrób ze skrill na buka przelew. Zagraj zakład za to co wpłaciłeś i zrób przelew na skrill.
Wyrób sobie kartę skrill i tak wpłacaj i wypłacaj. Nigdy bezpośrednio z banku na buka i odwrotnie nie wysyłaj.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Po co wypłacać ? W tym tempie dojdziesz do miliona przed koncem roku. Ze juz nie wspomne że do połowy 2015 będziesz miał tyle kasy że w razie problemów sobie kupisz bank i ministra ???? Nie przerywaj dobrej passy!!!

Otrzymane punkty reputacji: +21
emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Nie ma co zakladac nowego wątku więc zapytam tutaj..
mianowicie mam problem z tym by skontaktowac się z
supportem bet365 gdzie chyba jest 50 w kolejce..

- dlaczego minimum do wypłaty dali mi 200 pln ?
W tym tygodniu wypłaciłem 2x po 1000 pln i poszło gladko
a dzis limit 200 pln ? jest to gdzies w regulaminie bukmachera
ujete ile moge w miesiacu wyplacic ?

i3olo 12

i3olo

Użytkownik
proponuje przeczytać regulamin, niedługo buki zaczną działać jak banki &quot;wypłata wstrzymana poobracamy twoimi pieniędzmi i oddamy&quot;

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
A Ty chcesz teraz jeszcze mniej wypłacić niż 200zł, że to minimum jest tu problemem?
Przecież w Bet365 te 200zł to przy przelewach bankowych minimum:
Przelew bankowy Zobacz szczegóły 2-10 dni roboczych 200zł
http://help.bet365.com/pl/payments
.
Edi, dziadku tego forum dziekuje ci bardzo za zwrocenie mi uwagi ! Chciałem 18 tysiecy wyplacic i odebralem to jako ze moge maksymalnie 200 pln wyplacic..
weekend jest i jak wypije to mam zasade ze nie gram, takze chcialem to wyplacic i zle to odebralem... jeszcze raz wielkie dzieki..
wstyd mi ????
pozdrawiam forumowiczów / dzięki edi !

Do góry Bottom