>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie dotyczące opcji remis-zwrot

michal132 6

michal132

Użytkownik
Witam wszystkich.
Mam pytanie odnośnie Totomixu. Jako, że obstawiam na razie wyłącznie u bukmacherów naziemnych chciałbym zapytać jak to jest z opcją remis-zwrot. Mianowicie : Na jakim druczku muszę skreślić swoje typy, jeśli wśród nich jest mecz z opcją remis - zwrot? Zakłady proste czy zakłady systemowe? I czy na jednym kuponie mogę mieć więcej niż jeden taki mecz?
Z góry dzięki.

M 11

mistrz78

Użytkownik
Zakład remis zwrot jest takim samym zakładem jak inne z tą różnicą, że jeśli w tym meczu padnie remis to wtedy to zdarzenie będzie rozliczone po kursie 1. Nie ma konieczności pisania typów na specjalnych kartkach.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Na jakim druczku muszę skreślić swoje typy, jeśli wśród nich jest mecz z opcją remis - zwrot? Zakłady proste czy zakłady systemowe? I czy na jednym kuponie mogę mieć więcej niż jeden taki mecz?
Najlepiej dla Ciebie będzie , gdy swoje kupony będziesz robił w necie na stronie Totolotka - a do kolektury zanosił już tylko indywidualny numer/numery tego co zamierzasz nadać.
Wtedy unikniesz możliwości popełnienia przez obsługę błędu w numerze zdarzenia lub rodzaju typowania , przy ręcznym wprowadzaniu przez nich Twoich kuponów do systemu komputerowego.

Co do rozliczania opcji remis-zwrot przy remisie , to przy grze singlowej następuje wtedy zwrot stawki a przy grze kuponem AKO ( wielozdarzeniowym ) przy tym remisie nastąpi rozliczenie tego typowania kursem 1 , tak jak podał to kolega już udzielający Ci odpowiedzi.

Nie ma żadnych ograniczeń co do ilości takich zdarzeń na kuponie , oczywiście gdy nie przekracza to ogólnie dostępnej ilości zdarzeń na 1 kuponie ( która obecnie wynosi 32 ) oraz pułapu maksymalnej ewentualnej wygranej dla określonego rodzaju gry.

Otrzymane punkty reputacji: +10
Do góry Bottom