>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie dotyczące betclick...

kendyssob 0

kendyssob

Użytkownik
Witam mam pytanie można wyplacac z betcliku na pare kont bankowych ?
Bo grałem rok temu i wtedy miałem inne konto bankowe i wpłacałem i wypłacałem na to stare które już nie posiadam mogę teraz wpłacac i wypłacac na to co teraz posiadam?
Czekam na pomoc pzdr

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
aaa to wiele wyjaśnia, rzecz jasna możesz. Pierw wpłać z niego i będziesz mógł spokojnie na nie wypłacać.

kendyssob 0

kendyssob

Użytkownik
Ok wpłaciłem wczoraj wieczorem o 22 zleciłem przelew,z konta kase mi jużodjeli na na buku nie ma nadal kiedy będzie na oko ?

sl0nsk 10,2K

sl0nsk

Użytkownik
Witam , nie będę otwierał nowego tematu więc piszę tu :
Dopiero co przelałem kaskę i chciałem zrobić kupon i niezbyt wiedziałem co i jak i właczyłem zapisz kupon i zapisał mi się z 1 meczem a chciałbym zagrać wiecej na tym kuponie. Mecz zaczyna się o 20 30 , czy jest jeszcze możliwość usunięcia kuponu i dodania innych meczy ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ja nigdzie nie widzę opcji &quot;zapisz kupon&quot; tylko &quot;postaw teraz!&quot;.
Ubyła Ci kasa z konta? Tak - to już nic nie możesz zrobić.

suiram1 0

suiram1

Użytkownik
Też nie chcę zakładać nowego wątku.
Jeżeli wpłaciłem do Betclick kasę za pomocą P24, jak najlepiej (w jaki sposób, na co) zlecić wypłatę ?

A 861

amigo007

Użytkownik
Wypłatę zlecasz na swoje konto bankowe. Klikasz wypłać, następnie przelew. Wpisujesz swój numer konta i zlecasz wypłatę, minimum 30zł. Pozdrawiam :)

P 0

prostyman

Użytkownik
a ja mając jeszcze do wykorzystanie ten 200PLN bonus mam pytanie bo chcę mieć 100% pewności. Załóżmy wchodzę w ligę mistrzów stawiam na jedną drużynę 200zł (jeden mecz) i jak wejdzie mi to kasę mam na koncie betclicka i poźniej wysyłam na konto bankowe, tak? a gdy nie wejdzie jest ta sama sytuacja tylko, że zwracają mi 200zł ?

Do góry Bottom