>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

pytanie do ekspertów

J 3

jogurt78

Użytkownik
witam poszukuję stron internetowych na których znajdują się dokładne statystyki jeżeli chodzi o czerwone kartki w poszczególnych ligach.
Znalazłem coś takiego :
angielskapilka.com
tam w statystykach jest podane która drużyna jest najbrutalniejsza i najbardziej fair play, to samo się tyczy graczy, jednak nie chodzi i o takie coś bo jak wejdziemy w tabele i wybierzemy drużynę np Manchester United i wtedy bierzemy statystyka i jest pokazane ładnie po kolei kolejki premier league dla manchesteru --wynik---gole---- zółte kartki -- czerwone kartki.
No i tak brałem po kolei każdą drużynę i zrobiłem sobie kto w jakiej kolejce dostał czerwoną taki jakby swój bilans.
A teraz szukam czegoś podobnego na inne ligi :niemiecka włoska hiszpańska holenderska.
Znalazłem cos o premiera divison ale jest tylko który pilkarzyna dostał czerwona i która drużyna a nie ma w której kolejce itd
Proszę o pomoc.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tu wybieramy w zakładce FIXTURES interesującą nas ligę i kartki są wykazane w statystykach H2H pary najbliższych rywali:

http://www.365stats.com/football/

lub jeśli chodzi nam o ogólne statystyki dla poszczególnych drużyn w którejś lidze - to wybieramy z tablicy na głównej stronie.
Ponadto - tu na przykładzie ligi holenderskiej - na tej stronie najedź kursorem na wynik FT a zobaczysz wykaz kartek w każdym meczu:
http://www.livegoals.com/livescore/netherlands
Możesz także skorzystać z tej strony - tu na przykładzie ligi włoskiej:
http://soccernet.espn.go.com/match?id=304897&amp;amp;cc=5739

Pzdr.
edi8

Otrzymane punkty reputacji: +10
leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Myślę, że tradycyjnie z pomocą może przyjść Soccerway. Wszystkie najlepsze ligi idealnie opisywane pod względem statystyk. Podstawowe informacje znajdziesz, wystarczy kliknąć na mecz i tam masz skład i wszystkie kartki, które ktoś dostał włącznie z minutami.
http://pl.soccerway.com/

J 3

jogurt78

Użytkownik
a co myślicie o grze na progresje na czerwone kartki, wybierajac z lig najmniejszych brutali , powiedzmy 10 zespołów kursik 1.2 co daje jakies 8,5 razem

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Zawsze możesz kliknąć [+dzięki]
;)
A co do progresji to temat rzeka i trzeba by go poprzeć mocnymi argumentami, choćby statami danych drużyn, bo wybrać na zasadzie &quot;ten zespół jest mało brutalny&quot; można, ale to będzie i tak loteria. ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
a co myślicie o grze na progresje na czerwone kartki, wybierajac z lig najmniejszych brutali , powiedzmy 10 zespołów kursik 1.2 co daje jakies 8,5 razem
cięzki temat. 10 typów bardzo dużo. Choć jak na progresje można spróbować. Tradycyjnie zachęcam do spróbowania w dziale Kupony. Każda myśl na wygrywanie jest dobra i trzeba sprawdzić.

A wybierając najmniejszych brutali ???? nie ma czegoś takiego. Statystki to statystyki , nigdy nie wiadomo jak się mecz potoczy , trzeba przede wszystkim patrzeć z kim dany zespół gra bo co z tego jak może mieć mało kartek a po drugiej stronie ma Messiego czy Ronaldo za rywala. Messi i Ronaldo to tylko przykład bo błyskotliwych pomocników czy napastników do groma jest

J 3

jogurt78

Użytkownik
Konrad140 ty mnie wogóle nie skumałes... mi chodzi o zakład na to kto dostanie czerwona kartka a nie o wynik.
Patrz
zrobiłem sobie zestawienie ligi niemieckiej , włoskiej, hiszpanskiej, angielskiej, wszytkich kolejek po koleji i jaka w każdej kolejce drużyna dostała czerwona. Zliczyłem każdą drużyne i przekreśliłem wszystkie od 3 czerwonych łacznie , w góre. Zostawało na ogół jakieś 8-12 drużyn. Teraz będe na bieżąco sledził sobie jak to tam się potoczy.....

bludek 367

bludek

Użytkownik
Konrad140 ty mnie wogóle nie skumałes... mi chodzi o zakład na to kto dostanie czerwona kartka a nie o wynik.

Patrz

zrobiłem sobie zestawienie ligi niemieckiej , włoskiej, hiszpanskiej, angielskiej, wszytkich kolejek po koleji i jaka w każdej kolejce drużyna dostała czerwona. Zliczyłem każdą drużyne i przekreśliłem wszystkie od 3 czerwonych łacznie , w góre. Zostawało na ogół jakieś 8-12 drużyn. Teraz będe na bieżąco sledził sobie jak to tam się potoczy.....
Chodziło chyba o to, żeby sprawdzić to też w drugą stronę. Nie tylko to jakie zespoły łapią najmniej kartek, ale też w meczach z jakimi zespołami łapie się najwięcej kartek. Może być tak, że wyjątkowo dużo kartek łapią drużyny grające z Barceloną i wtedy szansa na czerwoną kartkę jest większa...

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Powinieneś z kilku lig, które będziesz śledził, przejrzeć składy i poszukać zawodników, którzy są bardzo błyskotliwi, szybcy, często dryblują i co za tym idzie są faulowani.
Wiadomo, pierwsze z brzegu:
Hiszpania:
Messi, Ronaldo
Anglia:
Lennon, Bale
itd ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Skumałem skumałem i to dobrze ???? i tak jak koledzy wyżej. To działa w dwie strony. Zrób teraz zestawienie najczęściej faulowanych , porównaj i Ci się zmniejszy polce do stawiania. Reasumując - stawianie na taką ilość na kuponie może być ciężkie. Jedyne pocieszenie , że to progresja

bludek 367

bludek

Użytkownik
Dochodzi też wątek &#39;gwizdków&#39;. Wypadałoby zobaczyć jacy sędziowie rozdają kartki powyżej i poniżej przeciętnej.

Tyle, że tak na prawdę cały misterny plan może iść &#39;w piz...&#39;, bo zawsze któremuś z piłkarzy może się coś odkleić. 10 meczy bez czerwonej kartki to nie będzie łatwy zarobek.

J 3

jogurt78

Użytkownik
no dobra u bet-at-home sa takie zakłady na premier league ,championship wloska hiszpanska i niemiecka. Stronki to sprawdzenia kto dostał katki co i jak mam, ale gdzie znalesc kto jaki mecz sedziował i potem podsumowac kto najwiecej wlepia kartek.
chodzi o lige 1,2 angielska , espaniola, włoska, niemiecka,

bludek 367

bludek

Użytkownik
Oczekujesz, że wszystko dostaniesz na tacy? Często sędziowie są losowani na ostatnią chwilę i trzeba tego szukać na portalach odpowiednich federacji lub krajowych serwisach, czy nawet na stronach klubowych.

Np. tematyką Premier League, dobrze zajmuje się bbc:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_prem/default.stm

Po prawej stronie masz najbliższe mecze. Klikając na któryś z nich możesz dowiedzieć się czegoś o składach (podawane przed meczem), kontuzjach i przeczytać preview. Na dole masz też: MATCH OFFICIALS, gdzie znajdziesz całą obsadę sędziowską.

W podobny sposób możesz (na tej samej stronie) znaleźć informacje na temat niższych lig angielskich i szkockich.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
jogurt28 &gt;&gt; weź się człowieku w końcu ogarnij, bo kilka dni temu gdy pytałeś o kartki to podałem Ci m.in adres http://www.livegoals.com/
a tam są podawani także sędziowie w zakładce GAME CENTER np:
http://www.livegoals.com/gamecenter/arsenal-vs-manchester-city-05-01-2011
P.s: ponadto dla mnie dość żenujące jest to co napisałeś:
&quot;poszukał bym sam ale niewiem gdzie mam tego szukać&quot;
a Ty myślisz, że gdzie my wszyscy szukamy jak nie w Internecie, wpisując do wyszukiwarki odpowiednie tagi?
Pzdr.
edi8

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom