Siemandero, mam pytanie wchodze na beta i patrze sobie na kursy na żywo, przeglądam,przeglądam i widze ciekawą ofertę Asker U19-Sarpsborg U19,oferta dotyczy Ilość strzelonych goli, była minuta 27' wynik 0-0 a kurs na ilość bramek poniżej 3,5 wynosił 2,37, bez chwili zawachania postawiłem za 100zł, kurs z minuty na minutę drastycznie spadł w 30' minucie kurs juz wynosił 2,00zł a za chwilke zmienili zakład na ilość bramek poniżej 2,5 dalej kursu nie śledziłem.
Mianowicie czy to są normalne oferty i często je spotykacie? bo ja przyznam szczerze od 3 miesiecu gram w 365 i pierwszy raz mi sie zdarzyło aby w 27' na under3,5 był tak doskonały kurs.
teraz jest 82'min i wynik 0-0 więc +140zł mam praktycznie w kieszeni, o ile nie wywiną jakiegoś numeru...
Mianowicie czy to są normalne oferty i często je spotykacie? bo ja przyznam szczerze od 3 miesiecu gram w 365 i pierwszy raz mi sie zdarzyło aby w 27' na under3,5 był tak doskonały kurs.
teraz jest 82'min i wynik 0-0 więc +140zł mam praktycznie w kieszeni, o ile nie wywiną jakiegoś numeru...