>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytanie dla starych wyjadaczy odnośnie kursów

B 0

busakka

Użytkownik
Siemandero, mam pytanie wchodze na beta i patrze sobie na kursy na żywo, przeglądam,przeglądam i widze ciekawą ofertę Asker U19-Sarpsborg U19,oferta dotyczy Ilość strzelonych goli, była minuta 27&#39; wynik 0-0 a kurs na ilość bramek poniżej 3,5 wynosił 2,37, bez chwili zawachania postawiłem za 100zł, kurs z minuty na minutę drastycznie spadł w 30&#39; minucie kurs juz wynosił 2,00zł a za chwilke zmienili zakład na ilość bramek poniżej 2,5 dalej kursu nie śledziłem.
Mianowicie czy to są normalne oferty i często je spotykacie? bo ja przyznam szczerze od 3 miesiecu gram w 365 i pierwszy raz mi sie zdarzyło aby w 27&#39; na under3,5 był tak doskonały kurs.
teraz jest 82&#39;min i wynik 0-0 więc +140zł mam praktycznie w kieszeni, o ile nie wywiną jakiegoś numeru...

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Nie wiem nawet o jakich zespołach mowa,jeszcze do tego młodzieżówka,więc te kursy jak najbardziej nie były przypadkowe.W tej sytuacji po prostu miałeś więcej szczęścia niż rozumu,a w takich niszowych meczach lepiej się nastawiać na grad bramek niż jechać undery.

zaglebie13 152

zaglebie13

Użytkownik
Siemandero, mam pytanie wchodze na beta i patrze sobie na kursy na żywo, przeglądam,przeglądam i widze ciekawą ofertę Asker U19-Sarpsborg U19,oferta dotyczy Ilość strzelonych goli, była minuta 27&#39; wynik 0-0 a kurs na ilość bramek poniżej 3,5 wynosił 2,37, bez chwili zawachania postawiłem za 100zł, kurs z minuty na minutę drastycznie spadł w 30&#39; minucie kurs juz wynosił 2,00zł a za chwilke zmienili zakład na ilość bramek poniżej 2,5 dalej kursu nie śledziłem.
Mianowicie czy to są normalne oferty i często je spotykacie? bo ja przyznam szczerze od 3 miesiecu gram w 365 i pierwszy raz mi sie zdarzyło aby w 27&#39; na over3,5 był tak doskonały kurs.
teraz jest 82&#39;min i wynik 0-0 więc +140zł mam praktycznie w kieszeni, o ile nie wywiną jakiegoś numeru...
raz over raz under co w końcu zagrałeś ??
odnośnie pytania to w meczach w których wystawiają na początku mecze wysoką linie ( w tym pewnie była 4.5 standardowa albo 3.5 po marnym kursie) to szybko kursy rosną na overy a spadają na undery. nic nadzwyczajnego. w takich meczach potrafią strzelić 5 goli w drugiej połowie więc należy sie cieszyc z wygranych 140 zł ;);)

B 0

busakka

Użytkownik
raz over raz under co w końcu zagrałeś ??
odnośnie pytania to w meczach w których wystawiają na początku mecze wysoką linie ( w tym pewnie była 4.5 standardowa albo 3.5 po marnym kursie) to szybko kursy rosną na overy a spadają na undery. nic nadzwyczajnego. w takich meczach potrafią strzelić 5 goli w drugiej połowie więc należy sie cieszyc z wygranych 140 zł ;);)
under zagrałem, przepraszam zawsze mi się to myli: )
Zakład został rozliczony prawidłowo, wiem że to było ryzykowne w przypadku młodziezówek, ale bez ryzyka nic nie ma, nie mniej jednak kurs mnie zaskoczył.
Ale widze że zaskoczył mnie dlatego bo nigdy niszowych lig na żywo nie obstawiam ???? Ok dzięki za wyjaśnienie.

Do góry Bottom