>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
W tym temacie możecie zadawać pytania, zgłaszać propozycje, niezgodności czy wątpliwości na temat konkursu.
Zanim jednak zgłosisz jakikolwiek problem zapoznaj się najpierw z Regulaminem konkursu!

Zrzut ekranu 2025-10-07 080026.png

E 58,2K

emce15

Użytkownik
Część, pisze a propo konkursowego meczu w Melbourne, wg flasha ale i ich oficjalnej kangurzej ligi, widziałem, że było 5 kartek w meczu, a rozliczales punkty za 6?? Może coś przeoczyłem, proszę o odpowiedź

arass1 1,1M

arass1

Użytkownik
Część, pisze a propo konkursowego meczu w Melbourne, wg flasha ale i ich oficjalnej kangurzej ligi, widziałem, że było 5 kartek w meczu, a rozliczales punkty za 6?? Może coś przeoczyłem, proszę o odpowiedź
Jedna z kartek została pokazana trenerowi gospodarzy poza boiskiem.

majekx 1,2M

majekx

Znawca A-League
Tak, jak napisał arass1 arass1 . Tutaj posiłkujemy się regulaminem sponsora. Iforbet jasno określa - https://www.iforbet.pl/pomoc-rodzaje-zakladow
"
Ilość kartek (poniżej/powyżej)
Zakład polega na wytypowaniu ile kartek pokaże sędzia zawodnikom uczestniczącym w grze (kartki dla zawodników rezerwowych, sztabu trenerskiego, osób funkcyjnych oraz pokazane po zakończeniu meczu nie są zaliczane).
"
wiem, że to można przypisać do meczu jak i nie przypisać. Przyjąłem tutaj zasadę, że nadrzędny jest regulamin rozliczania typów Iforbet.

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +1549
Do góry Bottom