923,5K majekx Znawca A-League Październik 8, 2024 INFO #1 W tym temacie możecie zadawać pytania, zgłaszać propozycje, niezgodności czy wątpliwości na temat konkursu. Zanim jednak zgłosisz jakikolwiek problem zapoznaj się najpierw z Regulaminem konkursu!
W tym temacie możecie zadawać pytania, zgłaszać propozycje, niezgodności czy wątpliwości na temat konkursu. Zanim jednak zgłosisz jakikolwiek problem zapoznaj się najpierw z Regulaminem konkursu!
1,2M maarcin14 Użytkownik Listopad 7, 2024 #2 jestem 2 razy w tabeli, raz za 1 i 2 kolejkę a drugi raz za trzecią
923,5K majekx Znawca A-League Listopad 8, 2024 #3 maarcin14 napisał: jestem 2 razy w tabeli, raz za 1 i 2 kolejkę a drugi raz za trzecią Kliknij aby rozwinąć... ok, dziękuję za informację. Zsumowałem już wiersze, więc w niedzielę już będzie popranie. Pozdrawiam.
maarcin14 napisał: jestem 2 razy w tabeli, raz za 1 i 2 kolejkę a drugi raz za trzecią Kliknij aby rozwinąć... ok, dziękuję za informację. Zsumowałem już wiersze, więc w niedzielę już będzie popranie. Pozdrawiam.