Dzień dobry,pytanie odnośnie " 10. Dla kogo będzie rzut karny (gospodarze/goście/obaj) (2 punkty) "
widzę ze wiele osób zaznacza "brak" - a nie ma takiej opcji w odpowiedziach /opcjach wyniku - czyli z miejsca będzie 0 punktów jak rozumiem ?
dziękuje za odpowiedzDzień dobry,
'brak' jest jak możliwą odpowiedzią.
Przykładowo w pkt 9 - rzutów rożnych może być również tyle samo dla obu zespołów.
Pozdrawiam.
Tak, w klasyfikacji generalnej masz dodane 30 pkt. Przepraszam za brak możliwości wysłanie PW.. zaraz to poszukam w ustawieniach konta.majekx odnotowaleś moje polubienie stronki? bo nie można do Ciebie PW
6 minut zabrakło. Niestety nie mogę uznać tego typu. Dzięki za informację. Zapraszam do typowania w kolejnych rundach konkursowych.Witam, kolego majekx muszę się przyznać do błędu chyba będziesz musiał mnie zdyskwalifikować, pomyliłem godzinę meczu i opublikowałem swoje typy po czasie, pozdrawiam .
Dziękuję, za zwrócenie uwagi. Jak najbardziej, to mój błąd. Poprawione.Witam. W pytaniu 10 o rzucie karnym jest błąd w rozliczeniu karny był dla drużyny gości a rozliczone jest jako nikt . Pozdrawiam