cytat z dnia 3 listopada 2019 14:23 przez shadow89Mam pytanie. Dziś rano znów forum nie działało a chciałem wrzucić analizę do postu i wysłałem do Was wiadomość na fb przed rozpoczęciem meczu, z ów analizą i zapytaniem czy możecie ją dodać ale nie dostałem odpowiedzi. Poniżej przesyłam printscreena z potwierdzeniem, że napisałem wiadomość przed rozpoczęciem meczu:
Poniżej przesyłam całość analizy:
Piłka nożna -
Polska – PKO BP
Ekstraklasa
03.11.2019 r. godz. 12:30
Jagiellonia Białystok – ŁKS Łódź
Typ: Jagiellonia (podwójna szansa) 1poł. lub mecz
Kurs: 1.52
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Na dzisiejsze popołudnie przygotowałem typ z
Ekstraklasy, w którym Jagiellonia przed własną publicznością zmierzy się z ŁKS Łódź. Piłkarze Jagielloni w poprzedni weekend zaliczyli wyjazdową wpadnę w Płocku (3:1) przez co spadli w tabeli na 8. Lokatę. U siebie Jagiellonia wygrała 3 z 5 ostatnich meczy: z Cracovią 3:2, Wisłą Kraków 3:1 oraz z Górnikiem Zabrze 3:1. ŁKS na wyjazdach spisuje się bardzo słabo. Na 6 meczy przegrali oni 4, jeden zremisowali i jeden wygrali, notując bilans bramkowy 5:12. Obie ekipy ostatni bezpośredni pojedynek rozegrały 6 maja 2012r. kiedy to Jagiellonia wygrała 2:1. Jagiellonia chcąc walczyć o europejskie puchary musi wygrywać takie mecze jak ten – ze słabszym przeciwnikiem. ŁKS na wyjazdach traci dość sporo bramek, a Jagiellonia strzela u siebie średnio 1,83 bramki na mecz. Liczę, że dziś typ okaże się zwycięski już po pierwszej połowie ale na wszelki wypadek podpieram typ – podwójną szansą – gospodarze wygrają 1poł. lub mecz.
Czy zostanie ona w takim przypadku dodana do forum
ekstraklasy i do postu konkursowego?