cytat z dnia 3 września 2019 23:13 przez waldi1979
UWAGA!!!
ZMIANA REGULAMINU!!!
Tak jak wspomniałem wcześniej wykorzystując przerwę w rozgrywkach PKO Ekstraklasy oraz uwzględniając Wasze uwagi na temat punktacji postanowiłem ją zmodyfikować, wprowadziłem punkty gwarantowane za dodanie analizy oraz kuponu, oczywiście są one niższe niż wcześniej, ale są za to dodatkowe punkty za trafiony kupon i analizę oraz za rozliczenie swojego wpisu w dziale PKO Ekstraklasy, szczegóły poniżej:
3.) dodatkowo można zdobyć
2 punkty bonusowe* w każdej z kolejek konkursu za kupon zagrany u jednego z Naszych partnerów (
Fortuna,
forBET,
Totolotek,
LVBet,
ETOTO,
STS,
Betclic). W takim wypadku użytkownik na końcu swojego posta z typami powinien zamieścić screena swojego kuponu zagranego u jednego z wyżej wymienionych bukmacherów za minimum 10zł z jakimś wybranym spotkaniem danej kolejki PKO
Ekstraklasy (singiel lub ako).
* 1 punkt gwarantowany + dodatkowo 1 punkt, gdy kupon okaże się trafiony (kurs minimalny @1,50 na pojedyncze zdarzenie)
W przypadku, gdy na kuponie ako są inne zdarzenie niż z PKO Ekstraklasy to pod uwagę bierzemy tylko spotkanie Ekstraklasy, w przypadku, gdy będzie kilka zdarzeń z naszej ligi to muszą być trafione wszystkie
dodatkowo można zdobyć
6 punktów bonusowych** w każdej z kolejek konkursu za merytoryczny post w temacie na daną kolejkę PKO
Ekstraklasy. W takim wypadku użytkownik na końcu swojego posta w danej kolejce powinien dać linka do tego wpisu.
** 3 punkty gwarantowane + dodatkowo 2 punkty, gdy typ z analizy będzie trafiony (kurs minimalny @1,50 na pojedyncze zdarzenie) + 1 punkt, gdy użytkownik rozliczy swój wpis w dziale Ekstraklasy (czas rozliczenia max 24h od zakończenia ostatniego spotkania w kolejce)
W przypadku, gdy w analizie będzie podane kilka typów, a chcemy, żeby w konkursie wziął udział tylko jeden to przy tym typie musimy dopisać (EE), w przeciwnym razie wszystkie typy będą musiały być trafione, żeby otrzymać dodatkowe punkty, przykład:
Piast - Lech
obie strzelą, @1,67 Fortuna (EE)
powyżej 2,5 gola, @1,83 STS
Mam nadzieję, że to zwiększy rywalizację w zabawie oraz podniesie jej poziom. Pozostałe punkty regulaminu pozostają bez zmian.