cytat z dnia 5 lutego 2020 13:11 przez kamilcia21Kilka dni temu dokonałam przez pomyłkę wpisu w innym miejscu, a sprawa dotyczy nagrody miesiąca stycznia. Prośba spotkała się z odmową, prawdopodobnie z przyczyn technicznych i jakoś ucichła więc mam inną prośbę
Napisałam tak wcześniej :
Jako, że zostałam najlepszą typerką kobietą i stanęłam na podium wśród tuzów bukmacherki - satysfakcja tym większa.
Punkty reputacji chętnie przygarnę. Jednak co do nagrody finansowej sprawa wygląda inaczej. Ja po prostu nie gram dla pieniędzy.
Bawiąc się poprzez typowanie wyników czy biorąc udział w konkursach czerpię przyjemność z samego wysilania umysłu. Pieniądze są dla tych, którzy ich potrzebują. Dlatego mam ogromną prośbę.
Czy istnieje możliwość przekazania mojej nagrody komuś innemu, na przykład jakiemuś choremu dziecku na portalu
siepomaga.pl? Byłabym wdzięczna gdyby tak się stało. To, co prawda, grosze ale kto odwiedza portal to wie zapewne, że tam każda złotówka jest na wagę złota.
----------------
Dzisiaj dogadałam się z miłym kolegą @successful i mam ogromną prośbę do szanownej administracji aby moją nagrodę finansową za
konkurs Typy Dnia za m-c styczeń '2020 przelać na konto Skriill w.w kolegi.
On z kolei te pieniążki przeleje na fundację. Nie poruszałabym w ogóle tematu gdybym miała konto na
Skrill. Ale po co mam zakładać skoro nie potrzebuję. Dziękuję z góry jeśli istnieje szansa na spełnienie prośby.