Już możesz typować ????cytat z dnia 31 marca 2020 17:47 przez shadow89Będzie na jutro utworzony temat do oddawania typów?
chcesz anulować i podać nowy typ czy rozliczyć jako zwrot?Typy Dnia - 11.04.2020 (sobota)
Tutaj podajemy typy na sobotę - 11. Kwietnia Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie...forum.bukmacherskie.com
Mecz został przełożony
rozliczone jako zwrotMyślę, że może być zwrot, nie mam już żadnego typu na dzisiaj
Tak, jest to ujęte w regulaminie:Czy zwrot liczy się do liczby oddanych typów?
ZASADY OBLICZANIA SKUTECZNOŚCI:
Zwroty nie są uwzględnione przy jej obliczaniu.
Natomiast zwrot jest wliczany do sumy podanych typów (min. liczba typów w miesiącu=10).
Z tego co wiem to mecz został przerwany.Czemu typ zaliczony jako zwrot?
Typy Dnia - 12.04.2020 (niedziela)
Tutaj podajemy typy na niedzielę - 12. Kwietnia Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i bezwzględnie...forum.bukmacherskie.com
Widzę, że gospodarze wygrali mecz walkowerem. Czy w takiej sytuacji mój Typ nie powinien zostać uznany za trafiony?Z tego co wiem to mecz został przerwany.
a bukmacher rozliczył Ci go jako trafiony czy zrobił zwrot? jeżeli pokażesz dowód, że masz go rozliczony na plus to my się ustosunkujemy i poprawimy, w przeciwnym razie pozostaje zwrot.Widzę, że gospodarze wygrali mecz walkowerem. Czy w takiej sytuacji mój Typ nie powinien zostać uznany za trafiony?
Nie miałem tego zdarzenia na zagranym kuponie. Zapytałem support Fortuny:a bukmacher rozliczył Ci go jako trafiony czy zrobił zwrot? jeżeli pokażesz dowód, że masz go rozliczony na plus to my się ustosunkujemy i poprawimy, w przeciwnym razie pozostaje zwrot.
w międzyczasie sam sprawdziłem na stronie Fortuny i w ich oficjalnych wynikach wychodzi, ze porobili ludziom zwroty, więc osoba, z którą pisałeś wprowadziła Cię w błąd. Rozliczenie zostawiamy tak jak jest.