>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Pytania, propozycje, zgłaszanie błędów

Waldi1979 3,4M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
W tym temacie możecie zadawać pytania, zgłaszać propozycje, niezgodności, wątpliwości na temat konkursu czy podawać linki do dodania analizy i/lub kuponu.
Zanim jednak zgłosisz jakikolwiek problem zapoznaj się najpierw z Regulaminem konkursu!

Nie masz konta w AdmiralBet, nic straconego - załóż je i zgarnij do 1300 PLN z naszym kodem FORUMBUK 2026 z AdmiralBet_1000x200.png

maarcin14 2,3M

maarcin14

Użytkownik
mam pytanie co do tego punktu
Warunkiem koniecznym aby wziąć udział w konkursie jest posiadanie konta u bukmachera AdmiralBet wraz z minimalnym depozytem 20 zł. (jeżeli nie masz konta w AdmiralBet załóż je klikając w baner lub w link)
może być kilka mniejszych depozytów czy jeden minimalny 20 ? bo mam kilka po dyszce

arass1 1,1M

arass1

Użytkownik
Regulamin mówi:

Punktacja
a.) trafienie dokładnego wyniku 5 pkt.

b.) trafienie zwycięzcy bez dokładnego wyniku 2 pkt.

a w praktyce wygląda to tak, że ze wytypowanie dokładnego wyniku przyznawane są 3 pkt, a za trafienie zwycięzcy 1 pkt.

Proszę administrację o ustosunkowanie się do powyższego

Otrzymane punkty reputacji: +2134
arass1 1,1M

arass1

Użytkownik
Ponowne przeliczeniu punktów zgodnie z regulaminem może mieć wpływa na układ tabeli.

Otrzymane punkty reputacji: +1514
Waldi1979 3,4M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Regulamin mówi:

Punktacja
a.) trafienie dokładnego wyniku 5 pkt.

b.) trafienie zwycięzcy bez dokładnego wyniku 2 pkt.

a w praktyce wygląda to tak, że ze wytypowanie dokładnego wyniku przyznawane są 3 pkt, a za trafienie zwycięzcy 1 pkt.

Proszę administrację o ustosunkowanie się do powyższego
dziękuję za czujność, mój błąd, podczas tworzenia nowego typera nie zmieniłem w ustawieniach punktacji stąd te rozbieżności. Zostało już to poprawione, tabela ponownie przeliczona oraz zaktualizowana klasyfikacja 1. kolejki. Przepraszam za zamieszanie.

Otrzymane punkty reputacji: +1433
arass1 1,1M

arass1

Użytkownik
Nie za bardzo rozumiem schemat punktowania w 8 kolejce. Niektórzy zdobyli np. 12 czy 20 punktów dodatkowych (nie wliczając samego typera), a według regulaminu maksymalna ilość pkt dodatkowych to 10. Czy punkty zostały dobrze podliczone?
Jeżeli się mylę, to przepraszam, ale punktowanie wydaje mi się dziwne.

arass1 1,1M

arass1

Użytkownik
Już wszystko jasne - punkty x2 z okazji Black Week.
Moje niedopatrzenie.

Otrzymane punkty reputacji: +1562
Do góry Bottom