Przed nami ostatnia kolejka i tylko Wenezuela i Tunezja już odpadły, reszta zespołów walczy nadal o awans. Bardzo ciekawie zapowiadają się nam spotkania. Polacy zagrają z Kanadą i powinno być zwycięstwo jednak czy łatwe? Kanada gra bardzo dobrze, rozegrała 1 słabszy mecz z Japonią przegrany...
Panowie! nie ma co się cieszyć z drabinek itd.... Francja jak jest w formie jest dla każdego trudna, Włosi to samo.... Trzymajmy kciuki aby wygrać 3 pozostałe mecze i będzie fajnie. Nie ma co pompować balonika, że ta drabinka łatwiejsza bądź druga... spokojnie.
Plan kolejki: Kanada - Rosyjski Komitet Olimpijski Zwycięzca : powyżej 3,5 seta : powyżej/poniżej 150,5 pkt : Rosyjski Komitet Olimpijski -14,5 pkt : Rosyjski Komitet Olimpijski -2,5 seta : Japonia - Brazylia Zwycięzca : powyżej 3,5 seta : powyżej/poniżej 166,5 pkt : Brazylia -14,5 pkt ...
Trzeba to przyznać, ale Heynen nie zrobił nic, żebyśmy awansowali do 1/2. Sądzę, że na pewno więcej dałby Bednorz, który trochę się ograł w rosyjskiej lidze i pamiętam jego świetne spotkania w tejże lidze. Natomiast Śliwka słabo w ataku, a żeby wygrywać z najlepszymi to rozgrywający musi mieć...
22 stycznia 1990 roku w Niżniewartowsku na świat przyszedł mały Artem dołączając do grona rosyjskiej rodziny Volvichów. Nikt wtedy nie przypuszczał, że ta kruszynka będzie wysokim mężczyzną o 212 cm wzrostu. Siatkarz nie wybitny, jednak powszechnie znany - jego nos niczym dźwignia od karuzeli...
zibi16 użytkownik rjastrzab powinien mieć 10 punktów mniej - pojawił się błąd przy naliczaniu punktów za 8 kolejkę i zamiast 6 dodałeś mu 16, co ma wpływ na klasyfikację generalną
Nie sprawdzam wszystkich, ale że to mój sąsiad z tabeli, to coś mi się po prostu nie zgadzało i zerknąłem bliżej
Nieee - w tabeli po 7 kolejce ma 347, w 8 zdobył 6 punktów i w tabeli po 8 kolejce ma 363 zamiast 353
Potem już te błędne 363 są przy długoterminowych i ma 375 (363+12 za typy) zamiast 365 na koniec zabawy.
Przepraszam za mój błąd.
Tabela poprawiona i Volleyball_Expert zajął 6 miejsce (samodzielnie), 7 był mrsmith następnie 8 jest rjastrzab i 9 intelowiec - mam nadzieję, że to tylko 1 pomyłka z mojej strony.
Jak wszyscy podeślą mi loginy z Betclic wyślę dalej już z prawidłową kolejnością.