napisz tu prośbę o dodanie, a ja edytuję twój post, tak samo jak w przypadku Typów DniaDodałem już swoje typy na pierwszą kolejkę , dopiero później zobaczyłem że sa extra punkty za analize i kupon z forbet .
Istnieje mozliwość edycji lub dodanie tych dwóch punktów przez admina ?
Jeśli możesz to dodaj analizę do moich typów na pierwszą kolejkę która znajduje się tu —> https://forum.bukmacherskie.com/threads/grupa-f-turcja-gruzja-portugalia-czechy-18-06-26-06-2024-typy-dyskusja-zakłady-długoterminowe.170829/napisz tu prośbę o dodanie, a ja edytuję twój post, tak samo jak w przypadku Typów Dnia
oczywiście, wszystko jest opisane w regulaminieMożna dodać analizę i kupon już po rozpoczęciu 2 kolejki?
* prośby o dodanie analizy / kuponu można pisać w odpowiednim temacie najpóźniej do czasu rozpoczęcia 7 meczu w danej kolejce grupowej, do czasu rozpoczęcia 5 meczu w 1/8 finału, do czasu rozpoczęcia 3 meczu w 1/4 finału, do czasu rozpoczęcia 2 meczu w 1/2 finału oraz przed rozpoczęciem finału.
* można dodawać tylko analizę / kupon na spotkanie, które w momencie złożenia prośby jeszcze się nie rozpoczęło.
Info do wszystkich, czas na edycję posta macie 7 dni od daty publikacji, wiec jeżeli ten czas minął to najlepiej napisać do mnie z prośbą o edycję, czas na rozliczenie 1. kolejki to 48h od zakończenia ostatniego meczu w danej serii, więc kto chce to zrobić to niech napisze mi na pw. Czas do jutra do końca dnia, po tym terminie nie będzie już dodatkowych punktów za rozliczenie typu w dziale.Cześć. Jak rozliczyć swój wpis w dziale EURO 2024 jeżeli nie ma opcji edycji?