daamiano1
Użytkownik
Jakies warunki obrotu są ?Jak uda się to w poniedziałek lub we wtorek zostaną bonusy dopisane za kolejki 1-3. Kolejne nagrody dopiero w czerwcu.
Jakies warunki obrotu są ?Jak uda się to w poniedziałek lub we wtorek zostaną bonusy dopisane za kolejki 1-3. Kolejne nagrody dopiero w czerwcu.
Raczej żadnych warunków obrotu nie będzie.Jakies warunki obrotu są ?
Można grać dowolnie.spoko kasa jest , to mozna ta kasa grac jak sie chce ? czy trzeba za całość odrazu jakiś zakładzik ?
nie mam punktów za mecz Zagłębia . Proszę o korektę
poprawione ????Proszę o przejrzenie jeszcze raz moich typów , bo jeszcze za mecz Zabrza-Ruch powinien być 1 pkt.
Tobie loginy za miejsca w kolejce czy bezposrednio do Marcina?Tabela po 4 kolejkach dodana ????
Podeślij mi na PW ????Tobie loginy za miejsca w kolejce czy bezposrednio do Marcina?
witam. można sie jeszcze do konkursu zapisac?
*Do konkursu można przystąpić w każdym momencie jego trwania.
zrobione.WITAM można dodać analizę jak tak to niech jakiś moderator wklei Pozdrawiam
http://forum.bukmacherskie.com/f344/25-kolejka-t-mobile-ekstraklasy-03-05-06-05-2013-a-91481-2.html#post3580459
Jeżeli o mnie chodzi to mój login wysłałem do Marcin-Odra, bo do Ciebie nie mogę wysłać PW.Ciągle czekam na jeden login do ComeOn z 4 kolejki.