R
4,1K
Panowie, kiedy wyniki konkursu?
Po świętach będą, może ciut wcześniej
Doczekamy się kiedykolwiek oficjalnych wyników konkursu? Ostatnio brak aktywności, a przynajmniej jakichkolwiek informacji w tym temacie ze strony opiekunów. Ja rozumiem, że nie zawsze jest czas wszystko zliczyć i sprawdzić, tym bardziej że dość skomplikowanie jest to ułożone ale chyba po to jest kilku moderatorów do konkursu przydzielanych żeby szło sprawniej. Gdyby nie Pawacki to wszystko utknęłoby już na trzeciej kolejce. Główni opiekunowie chwytają się za następny konkurs, a ten jeszcze nie jest zakończony.Wczoraj Dawid napisał, że się zajmie tym w piątek, bo w tygodniu ostatnio ma mało czasu. Pozdro.
Do 30 dni.Panowie kiedy bedziecie przekazywac loginy sponsorowi?
a ktoś się raczy odnieść do mojej uwagi i poprawić tabelkę?drużyna Hajger w kolejce 3 i 5 ma po dwie analizy a nie jak w tabeli po jednej-prosze sprawdzić i poprawić
zgadza sie, wygraliscie 40zł za aktywnosca ktoś się raczy odnieść do mojej uwagi i poprawić tabelkę?
i co poszły już listy? kiedy można spodziewać się bonusów? ????Jeszcze 3 drużyny nie podesłały mi swoich loginów z unibetu, czekam do poniedzialku i wysylam