>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

looker29 0

looker29

Użytkownik
proszę o usunięcia podwójnego posta w temacie konkursowym - #67 i 69. strona forum się wieszała i najpierw nie chciało dodać posta a potem wrzuciło podwójnie :-/

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Nie wiem czy można dorzucić, ale szrajbnąłem analizę do mojego underka w meczu Polski.
Dodane. Na drugi raz link do posta

D 224

dboniem

Użytkownik
Czy po napisaniu analizy mogę sobie już samoczynnie jutro dodać te 30 pkt, a 50 w razie wygranej mojego typu (kurs na niego to 3,85).
Dodam tylko, że w temacie konkursowym nie podałem linku do analizy, napisałem ją teraz, tylko umieściłem same typy, lecz typ z analizy znajdował się w poście konkursowym już wcześniej?

http://forum.bukmacherskie.com/f33/mistrzostwa-swiata-mezczyzn-hiszpania-11-27-01-2013-a-85933-2.html#post3313885
jako, że nie dostałem odpowiedzi wcześniej w tym temacie ponowie pytanie.

nbd 485

nbd

Użytkownik
Nie znalazłem tego w regulaminie, więc zapytam: czy jeśli mój rywal typuje np. win danej drużyny z handicapem, to ja mogę dać jej czyste zwycięstwo, czy niekoniecznie?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Nie znalazłem tego w regulaminie, więc zapytam: czy jeśli mój rywal typuje np. win danej drużyny z handicapem, to ja mogę dać jej czyste zwycięstwo, czy niekoniecznie?
nie.
natomiast jak on da czysto, to Ty możesz dać handi

Ja mam takie pytanie.Czy w kazdym dniu trzeba obowiazkowo podac typy,a jak nie to jaka jest kara za niepodanie.Przeczytalem regulamin i tam nic o tym niepisze

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ja mam takie pytanie.Czy w kazdym dniu trzeba obowiazkowo podac typy,a jak nie to jaka jest kara za niepodanie.Przeczytalem regulamin i tam nic o tym niepisze
Może dlatego, że jest to konkurs, który polega na typowaniu.

I właśnie w związku z tym po konsultacjach mam ogłoszenie odnośnie nie typujących, w którymś z dni.

W przypadku nie podania typów przez jednego z userów dostaje on minusowe punkty ale ilość jest zależna od tego ile podał rywal. Jeśli:

Rywal podał 2 typy - to dostaje -200
Rywal podał 3 typy - to dostaje -300
Rywal podał 4 typy - to dostaje -400

Jest to spowodowane faktem, żeby było sprawiedliwiej. Przykładowo user x typuje 3 spotkania i żadnego nie trafia, to ma -300pkt, a user y nie typuje żadnego i miałby 0 więc dzięki temu miałby ogromną przewagę nad rywalem i tak mógłby teoretycznie awansować do TOP16. Czy oto chodzi by nie typując zdobyć nagrodę? Raczej nie, gdyż ten konkurs ma inny cel.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Może dlatego, że jest to konkurs, który polega na typowaniu.
I właśnie w związku z tym po konsultacjach mam ogłoszenie odnośnie nie typujących, w którymś z dni.
W przypadku nie podania typów przez jednego z userów dostaje on minusowe punkty ale ilość jest zależna od tego ile podał rywal. Jeśli:
Rywal podał 2 typy - to dostaje -200
Rywal podał 3 typy - to dostaje -300
Rywal podał 4 typy - to dostaje -400
Jest to spowodowane faktem, żeby było sprawiedliwiej. Przykładowo user x typuje 3 spotkania i żadnego nie trafia, to ma -300pkt, a user y nie typuje żadnego i miałby 0 więc dzięki temu miałby ogromną przewagę nad rywalem i tak mógłby teoretycznie awansować do TOP16. Czy oto chodzi by nie typując zdobyć nagrodę? Raczej nie, gdyż ten konkurs ma inny cel.
A jak ma sie sprawa z tymi co mieli wolny los i niepodadza typow to dla wyjasnienia nieporozumien

Do góry Bottom