ramzesa
Forum VIP
Tabela po 11. kolejce dodana. Przed nami ostatnia kolejka więc proszę o dokładne sprawdzenie czy do tej pory punkty się Wam zgadzają.
Dzięki, wydaje mi się, że jest to ważna kwestia biorąc pod uwagę małe różnice w czołówcehttp://forum.bukmacherskie.com/f394/11-kolejka-30-11-3-12-2012-a-84891.html#post3220263
liczylem ze 3 razy i wyszlo mi 23 ????
R.//Zrobione. W końcowej tabeli będę miał to na uwadze.
Zsumujemy nagrody za miejsca 4,5 i podzielimy po równo.4 i 5 miejsce mają tyle samo punktów. Jakie będą wyglądały kryteria przyznania danego miejsca podczas remisu?
nie wiem jak kolega ale ja się zgadzam ????Zsumujemy nagrody za miejsca 4,5 i podzielimy po równo.
Niebawem W tabeli jak widać raczej się już nic nie zmieni. Jutro rano prawdopodobnie rozpiszę wszystko dokładnie co i jak.Kiedy losowanie nagród 2x50 PLN dla sumiennych typerów?
a co z tym?Kiedy losowanie nagród 2x50 PLN dla sumiennych typerów?
Marcin masz może jakieś info czy dziś będą dodane bonusy, bo nie wiem czy wpłacać kasę do Tobet czy czekać?Lista właśnie została wysłana do Tobet, w ciągu 3 dni zostaną nagrody dopisane.
Nagroda na koncie ???? Dzięki bardzo ????Jesli chodzi o listę to jutro wyślę ponaglenie w tej sprawie.