levy42
Użytkownik
od początku zaznaczasz że jesteście konsekwentni w prowadzeniu tego konkursu,więc bądźcie tacy dla wszystkich. Od początku zastanawiało mnie na jakiej podstawie stwierdzicie czy typy są skopiowane czy nie,skoro chcecie karać za kopiowanie.Proponuję Ci wyjść na dwór i się przewietrzyć bo dzisiejszy dzień na forum nie wygląda u Ciebie za dobrze. Zresztą dostałeś już za to kary i teraz próbujesz wyładować się na innych.
OK. Jeśli Administracja i drugi organizator konkursu stwierdzi że wraz z Qozim skopiowałem Twoje dzisiejsze typy to Adqus ukaże moją drużynę ujemnymi punktami i wyrzuci mnie z konkursu. Ale jak się tak stanie to obiecuję Ci że przejrzę wszystkie posty napisane w tym konkursie od pierwszej kolejki będę walił minusami i wykluczał drużyny za nawet drobne kopiowanie typów. Jak na razie żadnej drużynie nie dałem ujemnych punktów za powtórzone typy od innych drużyn, jestem w stanie zrozumieć że ktoś może mieć identyczne zdanie na jakieś zawody jak inni i to tolerowaliśmy. Także już kieruję sprawę do Administracji i Adqusa i dzisiaj zaczynam przeglądać wszystkie posty.
Pozdrawiam
pzdr