osmieszasz sie Ty w tym momencie, jesli nie potrafisz cierpliwie poczekac na nagrode, a neguje sie buka, ktory sposoruje wiele konkursow i daje atrakcyjne nagrody. Na przyszlosc wystarczy nie brac udzialu w konkursie sponsorowanym przez nich i masz problem rozwiazany, jesli tak wielkim problemem dla Ciebie jest poczekanie tydzien na nagrode.Ciekawe po co Tobet sponsuruje jakieś konkursu, jak potem się ośmieszają brakiem profesjonalizmu i olewaniem graczy... To chyba nie jest zbyt dobry sposób na reklamę.
też kiedyś pisałem w podobnej sprawie do Marcina i również nie otrzymałem odpowiedzi , pewnie mase takich zapytań dostaje i już go lekko w..... :razz:w poczekaniu nie ma nic złego, ale w tym żeby skrobnąć 1 zdanie na temat postępów przez władnych juz prędzej, ja ze 4 dni temu grzecznie na pw Marcina zapytałem jak rzeczone postepy i nawet nie raczył odpowiedzieć:zoltakartka:
Nie dostałem... To chyba db, że dostajesz kasę za darmo:razz:dostaliście już bonusy ?
Ale to się tyczy tego roku czy ogolnie jak np 2 lata temu wygrałem to teraz też musze wpłacić aby mi dopisali?Pamiętajcie, że jeśli wygraliście już nagrodę w innym konkursie z Tobet, to aby aktywować ten bonus należy wpłacić równowartość nagrody.
tego roku kalendarzowego...Ale to się tyczy tego roku
Borek dostał nagrodę, bo wygrał konkurs na najwyższe ako dnia dnia 2.kwietnia... Laureaci są na stronie głównej w zakładce o ww.promocji.Jest lekkie zamieszanie, czy zostały nagrody wypłacone, czy borek dostał bonus z innego źródła. .