Nie rozumiem tych pretensji. Do tej pory wszytko przebiegało gładko. Nagle małe opóźnienie (z mojej winy, zaraz zacznę to ogarniać) i już takie posty?!Ten konkurs organizacyjnie stoi na naprawde wysokim poziomie, już się kończy 11 kolejka, a jeszcze 10 nie podliczona :zoltakartka:
Kolego kochany, co jest nie tak z tabelą? Aktualizacja jest co dwie kolejki, zawsze. Nie wiem więc gdzie tu jest problem.BB nie ma się co denerwować, ale co racja to racja, że organizacyjnie to jest lekka amatorka. Podliczanie typów, uaktualnianie tabeli trwa zdecydowanie zbyt długo.
W tym tygodniu, przed ostatnią kolejką będzie aktualna tabela.Konkurs powoli wchodzi w decydującą fazę i fajnie by było zobaczyć położenie własne i przeciwników po każdej kolejce ale i tak szacunek dla organizatorów za podliczanie bo mi by się nie chciało tego wszystkiego robić:razz:
Mam takie pytanie: po co podajesz 5 osob - top 5 jak tylko w kolejce 2 wygrywa???11. kolejka podliczona.
Top5
1. Legia 705
2. bam14 540
3. adqs 495
4. BrooklynBounce 440
5. dtunam 435
Byś zapytał :?Mam takie pytanie: po co podajesz 5 osob - top 5 jak tylko w kolejce 2 wygrywa???
Jest coś, co Ci nie przeszkadza w tym konkursie?Mam takie pytanie: po co podajesz 5 osob - top 5 jak tylko w kolejce 2 wygrywa???
facet, przestań ***** szczekać, bo tego jazgotu po prostu nie da się słuchać.To jest logiczne że jak wygrywa 2 osoby to sie podaje dwie, a moge sie chyba wypowiadac bo to jest forum i uczestnicze w tym konkursie i to jest odpowiedni do tego dział
sorry bam ale źle podliczono mi typy tak jak pisałem ze 2 posty wyżej i to niestety ja zabieram Ci tą nagrodęfacet, przestań ***** szczekać, bo tego jazgotu po prostu nie da się słuchać.
Właśnie ostatnio chciałem poprosić o liczenie top5, ponieważ zawsze jestem ciekaw, ile 'j' zabrakło mi do nagrody.
Swoją drogą, dopiero teraz zobaczyłem, że zająłem 2. miejsce w 11. kolejce.
pozytywnie !