Głupie pytanie ale mnie męczy ???? wie ktoś może jak się nazywa piosenka która często leci na tych mistrzostwach i to mniej więcej idzie la la la la la la la ???? nie wiem jak to opisac inaczej ;P
Głupie pytanie ale mnie męczy ???? wie ktoś może jak się nazywa piosenka która często leci na tych mistrzostwach i to mniej więcej idzie la la la la la la la ???? nie wiem jak to opisac inaczej ;P
Hmmm nie ratata, ale tego też szukałem ???? dzieki wielkie, tylko to La la la , ale nie Live is life... tylko jakieś inne jeszcze ;p sry za spam, mod proszony o usuniecie tych postów tylko chciałbym się dowiedzieć o tą nute ;p
Jedno pytanko w jakiej formie beda nagrody jako darmowy zaklad i wrazie wygranej kuponu wygrana pomniejszona o stawke?Czy jakis obrot np x3 po kursie min 1,5?
I
Wystąpił błąd w podliczaniu moich niedzielnych wyników. W pierwszej 10 nic to nie zmieni, ale żeby wszystko grało i piszczało jak należy ???? http://forum.bukmacherskie.com/f318/niedziela-30-01-2011-max-ilosc-typow-2-a-53882-2.html#post2083556
moim zdaniem powinno byc -200 a końcowy bilans +102
Przy okazji też dziękuje wszystkim za rywalizacje, a opiekunom za wzorowe prowadzenie konkursu. ???? //Poprawione. Hopkirk
Wspaniały konkurs,choć miałem małe pojęcie o piłce ręcznej i nigdy mnie ta dyscyplina za bardzo nie interesowała to myślę że dzięki Wam polubię ten sport.W szczególności duże dla Hopkirka.Wszystko sprawnie i na czas.
POZDROOO Dla MadAngel'a
Ja też kocham COMĘ i dzięki Nim jestem dumny że jestem POLAKIEM ???? ???? ????
Gratulacje modom za sprawne i bardzo uczciwe prowadzenie konkursu.Szczegolnie za szybkie podliczanie typow co napewno bylo bardzo czasaochlonne przy takiej liczbie uczestnikow.
A Baqu gratuluje trafienia dwoch remisow .