ciechu86
Użytkownik
proszę o usunięcie typu, dodany w jednym czasie z innym użytkownikiem...http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-04-08-2011-czwartek-62688-2.html#post2344083
Wszystko rozumiem. Jak to będzie z tymi punktami za te typy? Będę miał -100 za obydwa czy zostaną policzone jako trafione? Dzięki.Witam. Mam pewną niezgodność dotyczącą moich typów. Otóż w typach dnia na środę umieściłem mecz baseballa Seattle Mariners - Oakland Athletics. Typ był trafiony, ale zostało mi przyznane -100 za niepodanie godziny. Godzinę podałem (jest na początku analizy). Tak samo zrobiłem w typach na czwartek. Typ również trafiony (Houston Astros - Cincinnati Reds). Jeśli to możliwe to proszę o dopisanie mi punktów. Jednocześnie przepraszam za kłopot i zapewniam, że przy wszystkich typach w baseballu godzinę będę umieszczał w kolumnach na początku postu, by sprawdzanie uczynić łatwiejszym. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
otóż , jak jest jeden mecz w MLB po między drużyną A i B to nie ma sensu podawać godziny , bo wiadomo o który mecz chodzi , ale często jest tak , że grają mecz o 4 rano a drugi o 20. I nie wiadomo o który chodzi. Ja sprawdzając typy nie mam czasu czytać analizy , patrze na spotkanie , kurs , bukmachera wynik i jazda dalej. / Konrad