post: forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-12-11-2014-sroda-114941-3.html#post4884325
Witam,
wyjątkowo pisałem analizę przed samym w/w meczem i pewnie przez pośpiech w dwóch miejscach w mojej opinii stylistycznie mnie nie powala,a po 1: jak sami Państwo akcentują - warto trzymać poziom tego działu, po 2: trochę głupio mi sygnować tak pośpiesznie napisaną analizę, a korekty są b. niewielkie.
Poniżej ta sama analiza z wyboldowanymi dwoma niewielkimi poprawkami.
Będę b. wdzięczny za jej poprawienie,
pozdrawiam.
Tomas Berdych to tenisista, który ma papiery na top4, ale scenariusz jego występów zazwyczaj wygląda tak, że ma wielką formę, wygrywa pewnie i gładko z każdym po kolei, aż w końcu trafia na zawodników typu Djokovic, Nadal, Federer czy nawet Murray, to odzywa się jego słaba psychika i przegrywa często nawet wydawałoby się wygrane mecze. Tym razem jest inaczej – Tomas był w Paryżu wyłącznie w poprawnej formie, pierwszy mecz w Londynie, to blamaż 6-1, 6-1.
Po drugiej stronie kortu mamy Marina Cilica. Nie jest to na pewno tak doświadczony zawodnik, jak Czech, a swój debiutancki udział w
ATP Finals zawdzięcza w dużej mierze zwycięstwie w jego pierwszym Grand Slamie podczas US Open. Wg mnie Cilic to zawodnik, który znalazł się w tym granie dość przypadkiem i, choć win Berdycha w setach, jest b. ryzykowny decyduję się grać w tę stronę.
Jak wygrać lub przegrać, to po konkretnym kursie, gram natomiast za niewielkie pieniądze.