tomiangelo
Użytkownik
dlaczego tematy zamknięte skoro startujemy od jutra ???
chciałem na nockę kupona dać
pozdrawiam
pozdrawiam
chyba źle popatrzyłeśdlaczego tematy zamknięte skoro startujemy od jutra ???
pozdrawiam
Poprzednio byly otwarte od 23:59; pewnie teraz tez tak bedzie. Pozdrodlaczego tematy zamknięte skoro startujemy od jutra ???
pozdrawiam
i co może mam czytać pytania? pisało w regulaminie żeby się z nimi zapoznać?było już pisane, nie wolno tego robić
odsyłam do posta http://forum.bukmacherskie.com/f316/pytania-propozycje-niezgodnosci-51338.html#post1985096
pozdr,
Baqu
świetnie napisany regulamin, nie ma co.7. Nie można typować takich samych typów jak przeciwnik z pary, tzn. jeśli gracz A podał mecz Miami Heat - Boston Celtics 1, to rywal może podać to zdarzenie, ale musi to byc inny zakład np. over/under.
nie ja pisałem regulamin...
dla mnie to było jasne, user zapytał więc odpisałem.
chodziło o inny zakład, zakład na wygraną, czy wygraną z handicapem... to
zawsze tego samego rodzaju zakład, jeżeli byś podał wygraną do przerwy,
wygraną daną ilością punktów, też miałbyś minus 100, w kolejnej edycji postaram
się zmienić ten punt żeby był bardziej czytelny dla Ciebie, gdyż ze 128 uczestników
tylko Twoja osoba miała problem z tym podpunktem.
pozdr,
Baqu
no ciekawe, nawet bardzo, to przeczy samo w sobie no ale cóż. tak w kolejnej edycji poproszę o szerszą wzmiankę.zakład na wygraną, czy wygraną z handicapem... to
zawsze tego samego rodzaju zakład
chcialem zrobic nie H2H ale tabelowo - przechodzi z 1 rundy 64 najlepszychy typerow...W sumie to nawet trzeci a nie czwarty, a dalej przeszedł gościu, który ma 700 :/
zrobionehttp://forum.bukmacherskie.com/f316/runda-1-32-cwiartka-nr-4-pary-25-32-a-52108.html#post2005458
wszystkie kursy pochodzą z bet365 a napisałem tylko pod pierwszym kuponem, może mylić
podajesz typ, a nie podajesz zdarzenia...10. Każdy post musi zawierać:
Numer pary oraz kto z kim rywalizuje
numer kuponu/typu
zdarzenie, typ,
kurs oraz w przypadku zakładów kombinacyjnych AKO.
bukmachera