Tak, masz rację. Niedopatrzenie.Dlaczego po raz kolejny w regulaminie konkursu sponsorowanego przez Tobet jest napisane że obrót wynosi 3x1.5, co raczej nie jest prawdą?
tzn trzeba 6 krotnie obrocic sume bonusu poprzez treble z ako 1.8 czy poprostu 6 razy postawicx trebla z kursem 1.8 ?Bonus musi zostać postawiony co najmniej sześć (6) razy na trebla po łącznym kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub przelanie środków na inne konto Tobet. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.
Nagrody są oczywiście na parę/drużynę.Jest ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego dostałem tylko połowę wygranej w konkursie kwoty? Dzisiaj patrząc na wyniki powinienem dostać 50 PLN za 1. etap (o ile mnie pamięć nie myli moja drużyna miała 7. miejsce) i 100 PLN za 2. etap. Ktoś również dostał połowę kwoty czy tylko ja mam takie "szczęście"?
Z kursem ogólnym (AKO) min. 1.80 lub wyżej.tzn trzeba 6 krotnie obrocic sume bonusu poprzez treble z ako 1.8 czy poprostu 6 razy postawicx trebla z kursem 1.8 ?
za drugie miejsce w skokach jest 20 zl + gadzet. Gadżet otrzymają dwie osoby czy jedna ?
W nawiązaniu do tego co pisałem w tym temacie jakiś czas temu, jestem zmuszony poinformować że nagrody rzeczowe zostaną przyznane jedynie za pierwszą kolejkę.Za pierwszą kolejkę na pewno obydwie.
Jak będzie z drugą? Jeszcze nie wiadomo.
Mam ograniczoną komunikację z Tobetem a to bezpośrednio od nich będą wysyłane nagrody rzeczowe