6K assitalia Użytkownik Maj 14, 2010 #162 Wiadomo cos o nagrodach?? Kliknij aby rozwinąć... Tak. Mają być dopisane do końca tygodnia.
5 inter Użytkownik Maj 18, 2010 #163 Trochę długo to trwa ... chciałbym mieć już kaske na koncie ????
5 inter Użytkownik Maj 28, 2010 #165 Mam poważne wątpliwości powoli co do tego, że te pieniądze w ogóle pojawią się na naszych kontach
6K assitalia Użytkownik Maj 29, 2010 #166 Ja też. Ciągle rozmawiam z Marcinem-Odrą. On już ich kilka razy upominał. Nie wiem skąd te problemy, ale wystawia to o nich bardzo kiepską opinię. Cóż, czekamy. Liczę, że nie będą chcieli się skompromitować do reszty.
Ja też. Ciągle rozmawiam z Marcinem-Odrą. On już ich kilka razy upominał. Nie wiem skąd te problemy, ale wystawia to o nich bardzo kiepską opinię. Cóż, czekamy. Liczę, że nie będą chcieli się skompromitować do reszty.
5 inter Użytkownik Czerwiec 7, 2010 #167 Pieniądze na koncie ???? Jeszcze raz dzięki za dobrą zabawę.
6K assitalia Użytkownik Czerwiec 7, 2010 #168 Pieniądze na koncie ???? Jeszcze raz dzięki za dobrą zabawę. Kliknij aby rozwinąć... No tak, dziś miały na 99% być. Ja również mam już pieniądzę.. Dzięki wszystkim raz jeszcze za udział.. ????
Pieniądze na koncie ???? Jeszcze raz dzięki za dobrą zabawę. Kliknij aby rozwinąć... No tak, dziś miały na 99% być. Ja również mam już pieniądzę.. Dzięki wszystkim raz jeszcze za udział.. ????
415 belfast-boy Forum VIP Czerwiec 7, 2010 #169 Może nie powinienem, ale jednak napiszę... Pieniążki na koncie! Dzięki za fajny konkurs!