Ja nie widzę tego podforum.Każdy kto się zapisał powinien widzieć w tym dziale podforum o nazwie "hasła do turniejów pokerowych", w którym pojawi się hasło.
nie chce na siłe pisać ileś tam postów ,choć gdybym się uparł to pewnie bym to spełnił, mam nadzieje że moderator potraktuje mnie ulgowo i będę mógł zagrać w lidze o pierwszego turnieju, a limit w trakcie wyrobięmrówka będziesz aktywny to hasło dostaniesz, dzisiaj nie napisałeś nic oprócz pytania i tego, że się zapisujesz.
Wybaczcie, lecz od czasu kiedy się zarejestrowaliście się wystarczyłby 1 (słownie jeden) post dziennie i nie byłoby żadnych problemów!
A te limity w postaci ilości postów, etc zostały wprowadzone po ty, by tylko użytkownicy naszego forum grali w turniejach, a nie inne niepowołane osoby!
Nie chodziło mi o wszystkich, bo sporo osób zarejestrowało się w dniu turnieju, lecz o osoby z dłuższym stażem a znikomą ilością napisanych postów.Nikifor, jeśli zauważyłes to zarejestrowałem się na forum w dniu turka więc pisanie jednego postu dziennie nic by nie dało, bo musiałbym wymyślac głupie posty byle tylko spełnić warunek. co do drugiej części to pewnie że regulamin musi być ale czsami by, np. forum się lepiej rozwijało ,trzeba pomóc a nie przeszkadzać????