Z tematu mistrzostw w dziale może zrobić się śmietnik, bo uczestnicy mogą opisywać typy z kursami ok 1.05 aby tylko zdobyć dodatkowe punkty w konkursie. Może warto pomyśleć nad takim sformułowaniem tego punktu, by takie rzeczy od razu wykluczyć? Np. że liczą się analizy od kursu 1.40. Z doświadczenia wiem, że lepiej takie rzeczy doprecyzowywać w regulaminie, wtedy nie ma problemów.15. Zgodnie z nowym trendem na forum, my również będziemy nagradzać aktywność na forum. Do postu linkujemy po prostu link do naszej analizy odnośnie meczu MŚ w najlepszym dziale na forum, do którego można przenieść się klikając w sygnaturę. Jeżeli analiza będzie w miarę rzeczowa, nie będzie dwoma zdaniami "Arabia Saudyjska wygra, bo wysoki kurs, poza tym to bogate państwo i przyjechali dobrym PKSem", otrzymacie 30 punktów do bilansu dnia. Jeśli uda Wam się trafić typ, otrzymacie kolejne 20 punktów! Łącznie jest więc 50 punktów do zgarnięcia, co może okazać się dużym plusem. W przypadku napisania 2 analiz, nie przewidujemy dodatkowych punktów.
Zauważyłbym, iż taki punkt był już obecny w regulaminie w czasie konkursu organizowanego na MŚ w Katarze rok temu i nie było żadnych problemów, jednak mogę obiecać, że przemyślę tę kwestię. Poza tym analiza zawsze podlega ocenie moderatora konkursu i to on decyduje o przyznaniu dodatkowych punktów, co zresztą jest wspomniane w regulaminie.Odnośnie regulaminu:
Z tematu mistrzostw w dziale może zrobić się śmietnik, bo uczestnicy mogą opisywać typy z kursami ok 1.05 aby tylko zdobyć dodatkowe punkty w konkursie. Może warto pomyśleć nad takim sformułowaniem tego punktu, by takie rzeczy od razu wykluczyć? Np. że liczą się analizy od kursu 1.40. Z doświadczenia wiem, że lepiej takie rzeczy doprecyzowywać w regulaminie, wtedy nie ma problemów.
kurczę, troszkę słaba ofertę ma betsafe, przynamniej na chwilę obecną8. Typujemy spotkania z oferty bukmachera Betsafe na ME w piłce ręcznej mężczyzn. Do konkursu dopuszczone są następujące rodzaje zakładów: rezultat po 60 minutach (1 lub remis lub 2), rezultat po pierwszej połowie spotkania (1 lub remis lub 2), under/over na końcowy rezultat ogólnie i drużyn, under/over na rezultat po pierwszej połowie, handicap na końcowe zwycięstwo, handicap na rezultat po pierwszej połowie. Dopuszczalna jest też możliwość grania under/over na bramki zawodników. Podajemy 2, 3 lub 4 zdarzenia dziennie, w zależności od własnych chęci.
Spokojnie, w dniu meczu oferta ulega sporemu rozszerzeniu. Będzie co stawiać.kurczę, troszkę słaba ofertę ma betsafe, przynamniej na chwilę obecną
Proszę o edycję moich typów długoterminowych. Pisałem bez nagłówków, tak jak we wzorze, i trochę się zakręciłem. Poprawny zapis: