No właśnie w ofercie jeszcze nie było wczoraj w nocy ????Jutro sa 3 nowe mecze + 2 dokonczane, nie moze byc takiej sytuacji jak piszesz ????
Widać z tego że jednak nie czytałeś Regulaminu.Dzisiaj mamy dokończenie 4 spotkań drugiej rundy - jak już podałem typy ze wszystkich 4 spotkań, które dzisiaj mają być dokończone to jak mam podać typy na dzisiaj - bo regulamin zakazuje typować tych samych spotkań.
WAŻNE !!! W związku z tym, że zdecydowana większość meczy będzie rozgrywana na przestrzeni co najmniej 2 dni, to dopuszczalne jest typowanie również meczów wznowionych następnego dnia, pod warunkiem, że wcześniej ten mecz nie był typowany oraz wyraźnym zaznaczeniem wyniku z jakim gracze przystępują do następnej sesji.
Przykładowo: Jeśli np. mecz Robertson - Higgins rozpocznie się w poniedziałek, 24.04 o godzinie 15:30 i jego dokończenie będzie planowane na wtorek, 25.04 na godzinę 11 to jeśli wcześniej nie typowałem tego meczu, to można - oczywiście jeżeli będzie taka oferta w bukmacherze - typować ten pojedynek po kursach wystawionych na drugą sesję. W takich wypadkach w nawiasie proszę wyraźnie zaznaczyć wynik po wcześniejszej, jak w poniższym przykładzie:
#1 25.04 godz: 15:30
zdarzenie: Higgins - Robertson (6-2)
Typ: Higgins
Kurs: 1.80
Buk: william hill
W regulaminie stoi:X to have Y or more century breaks and win the match
Zwycięzca meczu (1 2);
Suma frejmów w meczu (Powyżej/Poniżej);
Zakłady na handicap;
Wynik po 4 frejmach (1X2);
Zwycięzca 1. frejma;
Dokładny wynik meczu (DW);
Najwyższy break meczu;
Centuries w meczu (2-drogowo);
Centuries gracza (2-drogowo);
Uznaliśmy, że z oferty sponsora konkursu, czyli Williama, można korzystać z całej oferty. Praktycznie chodziło o dodatkowe 2 typy jakie ten buk oferuje na kazdy mecz, czyli "oferta specjalna" i "wygrywa X i obaj powyżej X frejmów". Nie zmienialiśmy Regulaminu w trakcie konkursu, żeby nie robić zamieszania, ale po prostu uznawaliśmy takie typy za prawidłowe. Myślę, że przyczyniło się to do ożywienia nieco konkursu, bo jak pamiętamy w paru dniach trudno było typować, żeby nie powtórzyć typów innego usera (głównie przez trochę pokręcony terminarz MŚ).Czy można oddawać następujące typy?
W regulaminie stoi:
#26 30.04 - 20:00
Mecz: Judd Trump - Stuart Bingham
Typ: Judd Trump - powyżej 2.5 centuries
Kurs: 2.25
Buk: Bet365
na#26 29.04 - 20:00
http://forum.bukmacherskie.com/f497/dzien-13-30-04-czwartek-121129.html#post5333136#26 30.04 - 20:00