robson-united
Użytkownik
ten punktJa sie zapoznałem z regulaminem i nie wiem czemu mnie tez nie ma w tej tabeli ????
7. Każdy użytkownik MUSI podać 5 zdarzeń na dany dzień konkursowy ( 20 w całym turnieju).
ten punktJa sie zapoznałem z regulaminem i nie wiem czemu mnie tez nie ma w tej tabeli ????
7. Każdy użytkownik MUSI podać 5 zdarzeń na dany dzień konkursowy ( 20 w całym turnieju).
Ciebie akurat jakimś dziwnym trafem ominąłem Jutro po konkursie zaktualizuje i dodam ????Ja sie zapoznałem z regulaminem i nie wiem czemu mnie tez nie ma w tej tabeli ????
Ogarnij się człowieku bo ci żyłka pęknie.Co za mozg pisał ten regulamin?? Niby czemu nie można było oddawać typów długoterminowych przed rozpoczęciem pierwszego konkursu ? Skoro można było oddawać typ na 1 konkurs w dniu rozpoczęcia to dlaczego rzecz z długoterminowymi ma się innaczej? I co mamy teraz zrobić jak reszta dostanie z góry po minimum więcej 600-800 pkt!
I gdzie tu LOGIKA? I za chwile jakiś bohater napisze czytaj regulamin!!!
A jak 2 badz 4 skoczków zajmie ex aequo 3 miejsce tak jak to miało miejsce w Insbrucku to niby czemu jest to nie możliwe. Co wy znowu wymyślacie? Skoro tak stawiam to jest mój problem że moge nie trafić bo ryzykuje, że będą oni na tym samym miejscu.1. Damjan - Neumayer 2 - 2.05
2. Michael Hayboeck wygra - 3.00
3. Stefan Kraft TOP 3 - 2.25
4. Noriaki Kasai TOP 3 - 3.80
5. Gregor Schlierenzauer TOP 3 - 3.20
Betsson
Robson// Typy niespójne, bo jakim cudem może wygrać Hayboeck a jednocześnie być Gregor, Kraft i Kasai na podium ? Bez takich oszustw.
500