intelowiec
Użytkownik
Mecz Maflina z Ebdonem przenieśli z soboty na niedzielę, więc zostawiam tak, jak jest i jutro rozliczę. Zgadza się?
U mnie to samo jak pisałem posta to u buka którego wybrałem był na sobotę.Mecz Maflina z Ebdonem przenieśli z soboty na niedzielę, więc zostawiam tak, jak jest i jutro rozliczę. Zgadza się?
Tak, rozliczamy zgodnie z wynikiem meczu, po prostu poczekamy ten dzien i tyle.Mecz Maflina z Ebdonem przenieśli z soboty na niedzielę, więc zostawiam tak, jak jest i jutro rozliczę. Zgadza się?
Tak, ale raczej rano niż dzisiaj.Czy przed finałem czyli po dzisiejszym dniu będzie aktualizowana tabela?
Przeczyta regulamin ???? http://forum.bukmacherskie.com/f470/regulamin-konkursu-115190.htmlWitam
Na mecz finałowy podajemy jak do tej pory 2 typy na dzień czy tylko jeden?
Czyli 1Każdego dnia konkursu zapisany uczestnik musi podać dwa typy liczone jako single (wyjątkiem są dni kiedy w ofercie będzie tylko jeden mecz np. finał).
Każdego dnia konkursu zapisany uczestnik musi podać dwa typy liczone jako single (wyjątkiem są dni kiedy w ofercie będzie tylko jeden mecz np. finał).
NA OSTATNI DZIEŃ KONKURSU PODAJEMY TYLKO 1 FINAŁOWY TYPWitam
Na mecz finałowy podajemy jak do tej pory 2 typy na dzień czy tylko jeden?