rogerfede93
Użytkownik
Spokojnie wszystko rozliczone jak ma być. Regulamin to regulamin i już zostało policzone jako 200.No to od dziś, zobaczcie sobie na dzień 7 - 2 typy z jednego meczu użytkownika jacek82.
Spokojnie wszystko rozliczone jak ma być. Regulamin to regulamin i już zostało policzone jako 200.No to od dziś, zobaczcie sobie na dzień 7 - 2 typy z jednego meczu użytkownika jacek82.
Co dokladnie mozna typowac na mecze ktore juz trwaja? Czy ta lista jest OK?:Zwycięzca meczu (1 2);
Suma frejmów w meczu (Powyżej/Poniżej);
Zakłady na handicap;
Wynik po 4 frejmach (1X2);
Zwycięzca 1. frejma;
Dokładny wynik meczu (DW);
Najwyższy break meczu;
Centuries w meczu (2-drogowo);
Centuries gracza (2-drogowo);
TAK, JEST OKZwycięzca meczu (1 2);
Suma frejmów w meczu (Powyżej/Poniżej);
Zakłady na handicap;
Dokładny wynik meczu (DW);
Centuries w meczu (2-drogowo);
Centuries gracza (2-drogowo);
5 postów wcześniej masz wszystko wyjaśnione, tłustym drukiem, żeby przypadkiem nikomu nie umknęło...Co można podać na jutro skoro są zaplanowane tylko spotkania , które już trwają? Można je podac po raz drugi ? Pytam , bo temat jest założony...
Co to w ogóle za pytanie jest?I o co chodzi z tym 100 za brak bukmachera przy moim typie z 7 dnia? Przecież w regulaminie jest jasno napisane, że oferty bierzemy z Unibetu a w przypadku braku typu, można korzystać z Bet365. Wcześniej ja i zresztą nie tylko ja Unibetu jako bukmachera nie wpisywałem i minusa nie było. Więc jako organizatorzy zdecydujcie jaka forma jest poprawna, bo odnoszę wrażenie, że każdy z was inaczej rozumie regulamin. I oczywiście pretensji nie mam, tylko chodzi mi o wyjaśnienie sprawy, piona! :grin:
Nie, nie przejdzie.Mam pytanie,bo nie wiem w sumie czy dobrze rozumiem poprzednie posty(ciężki był weekend :wink ???? .Chodzi o moje typy z niedzieli-2 na mecz Murphy:Fu.Czy znowu muszę sobie zaliczyć 200,czy od wczoraj z powodu małej liczby meczów jest jakaś luka w regulaminie i takie typy przejdą?Pozdrawiam i życzę samych trafnych typów.
Wystarczy przeczytać, bo po coś tam to jest napisane, a nie żeby zapełnić pustkę. Nie rozumiem po co się tak podkładać rywalom bez sensu i samemu sobie odbierać szanse.Pamiętaj też, że: typy i kursy bierzemy z oferty bukmachera Unibet. W wyjątkowych sytuacjach (czyli np braku oferty z danym rodzajem typu), możemy wspomagać się również ofertą Bet365.
każdego dnia rozgrywek każdy uczestnik musi podać dwa zdarzenia (liczone jako single).
jeden mecz = jeden typ!
mile widziane będzie jeśli uczestnicy będą sami rozliczali sobie typy poprzez cytowanie wg podanego wyżej schematu
brak typu, kursu, bukmachera, zły bukmacher ==> 100 za dany typ.
Tak podejrzewałem,zapytałem dla pewności.Moje gapiostwo(a za to się płaci) i niedokładne czytanie regulaminu????.Teraz już będę zwracał na to szczególną uwagę ???? .Ale jest jeszcze coś ,napisałeś,że pierwszy podany typ będzie rozliczony zgodnie z wynikiem meczu czyli rozumiem ,że w przypadku prawidłowego wytypowania mogę go sobie rozliczyć na?(drugi oczywiście )Nie, nie przejdzie.
W jednym dniu dałeś 2 typy z tego samego meczu.. no proszę cię..
Pierwszy podany typ będzie rozliczony zgodnie z wynikiem meczu, a drugi z automatu 100.
Wczoraj toczyły się 4 różne mecze i można było wybierać do woli, a ty uparcie jeden mecz w kółko.. Wprawdzie pisałem, że można typować mecze które się już typowało, ale dzień po dniu, a nie w jednym dniu i poście. Myślałem, że akurat to jest jasne jak słońce dla każdego.
W każdym temacie dziennym w pierwszym poście specjalnie przypominam o wymogach Regulaminu, żeby było szybciej i klarowniej.
Wystarczy przeczytać, bo po coś tam to jest napisane, a nie żeby zapełnić pustkę. Nie rozumiem po co się tak podkładać rywalom bez sensu i samemu sobie odbierać szanse.
Tak, pierwszy typ będzie rozliczony zgodnie z wynikiem meczu, a drugi z automatu 100Tak podejrzewałem,zapytałem dla pewności.Moje gapiostwo(a za to się płaci) i niedokładne czytanie regulaminu????.Teraz już będę zwracał na to szczególną uwagę ???? .Ale jest jeszcze coś ,napisałeś,że pierwszy podany typ będzie rozliczony zgodnie z wynikiem meczu czyli rozumiem ,że w przypadku prawidłowego wytypowania mogę go sobie rozliczyć na?(drugi oczywiście )
Pytam,bo przy takiej samej sytuacji w z moimi typami w piątek dostałem z urzędu 200 mimo,że 2 typy były trafione.
A tak na marginesie to przepraszam,że przez moje niedokładne czyt regulaminu tak teraz męczę ????