al_capone
Gangster
W poniedziałek.A tak już btw kiedy w ogole mozna się spodziewać dopisania bonusów? ????
W poniedziałek.A tak już btw kiedy w ogole mozna się spodziewać dopisania bonusów? ????
Bonusy są już dostępne...Pojawił się komukolwiek bonus ?
Tydzień przerwy - "konserwacja nadajników"Bawimy się dalej, czy już nie ?
Nie dostaliście bonusów? Kurcze, szkoda że tak późno informujecie, jeśli to prawda. Jutro z rana zainterweniuję w tej sprawie...A przy okazji - co z nagrodami ? Nie mam żadnego bonusu ani nic, a 4 dyszki być powinny ?
Myślałem, że jeszcze czekamy, ale wszedłem zadać pytanie, a tu powyżej widzę, że już ktoś dostał... u mnie w bonusach brak, kasy jakiejś darmowej w transakcjach też... chyba że źle szukam, bo 40 mogło mi kiedyś dodać, aczkolwiek myślę, że jakiś ślad by po tym został, ale nie widzę nigdzie, więc chyba nic nie dostałem (expekt)Nie dostaliście bonusów?
Za 5 tydzień to ja wiem, że nie macie dopisanych, bo listy jeszcze nie wysłałem, ale 1-4 poszły już dawno.U mnie bonus za 3 tydzień już był w tym samym czasie jak u MeHow,za 5 tydzień jeszcze nie.
Wiadomo już coś więcej?Jutro sie wszystkim zajmę, nowa lista zostanie wysłana plus zapytanie o 5 kolejkę.