>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Info Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

typerskoki 710,7K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Jak sama nazwa wskazuje - pytania, propozycje i niezgodności
Jeżeli czegoś nie wiesz to przeczytaj REGULAMIN, jak to nie pomoże - pisz tutaj.

Tutaj można zgłaszać wyjątkowe edycje postów do momentu rozpoczęcia treningów/serii próbnej/kwalifikacji/konkursu. Później prośby nie będą uwzględniane.

Proszę o nie nadużywanie próśb o edycje. Jeśli dodajesz typ, poświęć minutę na przemyślenie go, zamiast potem tracić więcej czasu mojego i Twojego na prośby o edycje.
Rozumiemy sytuacje wyjątkowe, pośpiech, zapomnienie dodania analizy itp. I po jest ten dział. Nie pod masówkę regularnych edycji typów i doklejania analiz.

Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMVIP lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!1000x150.jpg

typerskoki 710,7K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
W temacie TABELA - pojawiła się tabela po 1 skoczni. Prośba do każdego o weryfikację czy wszystko OK.

Otrzymane punkty reputacji: +1268
A 55,4K

arekzk

Użytkownik
"17. Typy na konkurs możemy podawać w wielu postach(Post 1 kwalifikacje, Post 2 kwalifikacje, Post 3 konkurs, Post 4 konkurs). Bardzo ważne jest zachowanie dalszego liczenia swoich typów na danej skoczni. Każdy typ ma mieć numer by było wiadomo ile dana osoba podała już typów (przy dużej ilości wpisów łatwo będzie się pogubić). Notoryczne łamanie tego punktu będzie skutkować karą odjęcia punktów. Typy podajemy nie tekstowo, tylko za pomocą screena. "

Ja to zrozumiałem że mamy podawać screeny ,aby była widoczna prawidłowość typów ,bo nie można tego później jak sprawdzić jak np piłka nożna na portalach z kursami typu flash. Parę też to wrzuca a większąść nie ...

djkruko 101K

djkruko

Użytkownik

Prośba o nadanie typom numerów
To moje pierwsze typy na tej skoczni, także 1 i dzięki
Post automatycznie złączony:

Prośba o nadanie typom numerów
To moje pierwsze typy na tej skoczni, także 1 i dzięki
1 i 2

typerskoki 710,7K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
"17. Typy na konkurs możemy podawać w wielu postach(Post 1 kwalifikacje, Post 2 kwalifikacje, Post 3 konkurs, Post 4 konkurs). Bardzo ważne jest zachowanie dalszego liczenia swoich typów na danej skoczni. Każdy typ ma mieć numer by było wiadomo ile dana osoba podała już typów (przy dużej ilości wpisów łatwo będzie się pogubić). Notoryczne łamanie tego punktu będzie skutkować karą odjęcia punktów. Typy podajemy nie tekstowo, tylko za pomocą screena. "

Ja to zrozumiałem że mamy podawać screeny ,aby była widoczna prawidłowość typów ,bo nie można tego później jak sprawdzić jak np piłka nożna na portalach z kursami typu flash. Parę też to wrzuca a większąść nie ...
No tak by było idealnie.
Jest to w interesie osoby wrzucającej by miała podkładkę że był taki kurs/ taka para.
Jeśli pojawią się wątpliwości, że pary/kursu o danej godzinie nie było to typ bez screena będzie nie zaliczony.

Póki co staram się śledzić ofertę na bieżąco i mniej więcej kojarzę czy dany typ jest prawidłowy

typerskoki 710,7K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Tabela po 2 skoczni gotowa, prośba o sprawdzenie.

dx2 dx2 odnośnie typu po rozpoczęciu serii próbnej proponuje kompromis. Typu nie zaliczam, bo jednak był to typ nie zaw X - zaw Y gdzie obaj nie skakali, tylko top6. A w momencie podania typu skoczyła spora grupa zawodników, więc można było już na tej podstawie coś wywnioskować. Np. po dobrym skoku Domena, że Słoweńcy będą mieć dobry dzień, albo po słabych skakach kilku kontrkandydatów do top6. Idąc na kompromis - masz 2 uznane typy na 2 skocznie, więc zgodnie z regulaminem już powinno być DSQ. Pozwalam warunkowo zostać w grze z tymi 2 typami.

dx2 290,7K

dx2

Użytkownik
dąc na kompromis - masz 2 uznane typy na 2 skocznie, więc zgodnie z regulaminem już powinno być DSQ. Pozwalam warunkowo zostać w grze z tymi 2 typami.
Nic z tego nie zrozumialem, ale jakos nie bede sie przejmowac.
I gdzie jest ta tabelka w ktorym watku ?

Otrzymane punkty reputacji: +515
typerskoki 710,7K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Nic z tego nie zrozumialem, ale jakos nie bede sie przejmowac.
I gdzie jest ta tabelka w ktorym watku ?
Tabela: https://forum.bukmacherskie.com/threads/tabela.172996/

Masz na Ga-Pa 2 podane typy, a żeby być sklasyfikowanym trzeba podać min. 3 na każdą skocznie. Warunkowo Zaliczam 3 typ podany po czasie do ilości, żebyś mógł być sklasyfikowany i bawić się dalej. Ale nie zaliczam jako trafiony do punktacji bo to już by było mocne nagięcie regulaminu.

dx2 290,7K

dx2

Użytkownik
Ok dzieki, teraz zrozumialem.

Moim zdaniem za bardzo sie spinasz co do idei tego konkursu. Konkursy gdzie "polubienia" albo "screeny kuponow" sa warte wiecej niz trafione typy to niektorzy traktuja w formie rozrywkowej. Rzetelnosc jest wazna, ale polecam po porstu wiecej dystansu i ludzkiego podejscia.

typerskoki 710,7K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Wrzuciłem tabelę po 4 konkursie i z podliczonymi długoterminówkami.
Prośba o weryfikacje czy wszystko OK.
Czas na zgłaszanie uwag do 08.01 do godziny 23:00. Po tej godzinie uznajemy wyniki za oficjalne.

kacper091097 287K

kacper091097

Typer Ligi Mistrzów
U mnie chyba wszystko git jeśli chodzi o pkty, natomiast wedle pkt. 29 regulaminu dot. reputacji to chyba powinienem być oczko wyżej.

Do góry Bottom