Tak, ale nic nie stoi Ci na przeszkodzie, żeby obrócić minimum i grać dalej z konta głównego...Czy po obrocie wygranej obowiązuje ten dziwny wymysł 1xbetu, że jak więcej się ugra to i tak dopisywana jest kwota początkowa bonusu do konta głównego?
Zgadzam się, przyjąłem to, jako pewne założenie, za dezinformację przepraszam.No tak tylko np. ja za swego rodzaju bonusy gram trochę bardziej ryzykownie i w przypadku trafienia większej kwoty i tak dopisana zostanie tylko ta o wartości bonusu.W regulaminie powinna się znalezc ta informacja a nie ze obrót tylko 6x po kursie 2.00
Wszelkie bonusy, nagrody tak u nas działają.Przyjąłeś informację ale i tak nic z tym nie zrobisz więc... ????
A taka informacja powinna być już w regulaminie bo pewnie mniej osób by się zapisało, bo taka "nagroda" jest po prostu słaba bardzo... ale po co pisać o czymś skoro można powiedzieć to po konkursie ????
Dokonaliśmy korekty zaraz po mojej wiadomości na forum, zmieniamy zasady przyznawania bonusów za konkursy stąd to całe zamieszanie.1xbet Teraz zostały skorygowane? A ja musialem obracać i grać minimum 3 zdarzenia z kursem co najmniej 1.4 i niestety się nie udało obrotu zrobić a tak grałbym sobie single..