29K al_capone Gangster Sierpień 19, 2015 #1 W tym temacie można zadawać pytania, zgłaszać niezgodności. Moderatorzy postarają się jak najszybciej rozwiać wasze wątpliwości. Pierwszym krokiem natomiast jest przeczytanie regulaminu konkursu :!:
W tym temacie można zadawać pytania, zgłaszać niezgodności. Moderatorzy postarają się jak najszybciej rozwiać wasze wątpliwości. Pierwszym krokiem natomiast jest przeczytanie regulaminu konkursu :!:
1K kokosek1960 Typer Sierpień 25, 2015 #2 co za syf ta strona redbeta zwieche robi caly system ,żeby coś skopiować i wyszukac kursy stalowe nerwy trzeba mieć serwer bukmachera tandeta nr 1
co za syf ta strona redbeta zwieche robi caly system ,żeby coś skopiować i wyszukac kursy stalowe nerwy trzeba mieć serwer bukmachera tandeta nr 1
1,7K pawelek78 Użytkownik Wrzesień 27, 2015 #4 co za syf ta strona redbeta zwieche robi caly system ,żeby coś skopiować i wyszukac kursy stalowe nerwy trzeba mieć serwer bukmachera tandeta nr 1 Kliknij aby rozwinąć... Myślałem że to tylko u mnie takie coś się dzieje ale widzę że to masowy problem. Rzeczywiście trzeba mieć nerwy ze stali. ????
co za syf ta strona redbeta zwieche robi caly system ,żeby coś skopiować i wyszukac kursy stalowe nerwy trzeba mieć serwer bukmachera tandeta nr 1 Kliknij aby rozwinąć... Myślałem że to tylko u mnie takie coś się dzieje ale widzę że to masowy problem. Rzeczywiście trzeba mieć nerwy ze stali. ????
29K al_capone Gangster Październik 1, 2015 #5 Będziemy grali w tym konkursie w Październiku? Kliknij aby rozwinąć... W październiku robimy przerwę. Proszę rozliczyć swoje osiągnięcia i wpisać wyniki w tym temacie: Wasze wyniki - wrzesień
Będziemy grali w tym konkursie w Październiku? Kliknij aby rozwinąć... W październiku robimy przerwę. Proszę rozliczyć swoje osiągnięcia i wpisać wyniki w tym temacie: Wasze wyniki - wrzesień
440,9K maer Typer A-League Październik 30, 2015 #7 Witam Będziemy grali w tym konkursie w Listopadzie?
E 28 expert-88 Użytkownik Listopad 12, 2015 #14 może jakaś odp z strony administracji bo nic nie wiadomo