Konkurs sie juz skonczyl.Tylko nikt niechce go podliczycStworzy ktoś temat żeby podać typy na dziś ?
I ty multikonciarzu jeszcze masz czelność tutaj krzyczeć i domagać się nagrody?!Nie ma i do końca roku pewnie nie będzie! Nie rozumiem jak można tak olewać uzytkowników tego serwisu i samego sponsora (Otobet). A były zapowiedzi, że po każdej kolejce będzie ona aktualizowana. Konkurs się skończył a tu dalej nic. Jak się nie ma czasu czegoś zrobić to można zawsze zrezygnować i ktoś inny to zrobi. Podliczenie każdej kolejki trwa może maksymalnie 5-10 minut... W innych ligach wszystko było aktualizowane na bieżąco. Proponuję by użytkownik Ramzesa w przyszłości nie zajmował się takimi rzeczami bo niestety to go przerasta a w dodatku
Chciałem tylko przypomnieć, że nie ja byłem opiekunem konkursu. Osoby które to robiły zniknęły z forum i nie raczył się odezwać. Ja wszystko podliczam i sklejam z własnej woli.Nie ma i do końca roku pewnie nie będzie! Nie rozumiem jak można tak olewać uzytkowników tego serwisu i samego sponsora (Otobet). A były zapowiedzi, że po każdej kolejce będzie ona aktualizowana. Konkurs się skończył a tu dalej nic. Jak się nie ma czasu czegoś zrobić to można zawsze zrezygnować i ktoś inny to zrobi. Podliczenie każdej kolejki trwa może maksymalnie 5-10 minut... W innych ligach wszystko było aktualizowane na bieżąco. Proponuję by użytkownik Ramzesa w przyszłości nie zajmował się takimi rzeczami bo niestety to go przerasta a w dodatku
Jak dla mnie takie osoby powinny mieć dożywotni zakaz udziału w konkursach organizowanych na tym forum.I ty multikonciarzu jeszcze masz czelność tutaj krzyczeć i domagać się nagrody?!
http://forum.bukmacherskie.com/f477/pytania-propozycje-niezgodnosci-w-konkursie-118637-6.html#post5380903
http://forum.bukmacherskie.com/f517/top-3-kolejki-125093.html#post5752216
http://forum.bukmacherskie.com/f517/top-3-kolejki-125093.html#post5754156
Nie wiem dlaczego tacy ludzie są dopuszczani do konkursów. To jest jawne oszustwo wobec pozostałych użytkowników. Ciebie powinno się wypier... z każdego konkursu na tym forum, oszuście!
Spokojnie, kolega swojej nagrody na pewno już nie dostanie.Jak dla mnie takie osoby powinny mieć dożywotni zakaz udziału w konkursach organizowanych na tym forum.
To czemu nie napisałeś tego wcześniej tylko teraz po zakończeniu konkursu? Mogłeś dać znać, że się nie wyrabiasz bo ktoś inny miał się tym zajmować a nie teraz dopiero o tym piszesz! Po 4 kolejce powiedziałeś, że wszystko nadrobisz więc wynikało z tego, że to Ty się całym konkursem zajmowałeś...Chciałem tylko przypomnieć, że nie ja byłem opiekunem konkursu. Osoby które to robiły zniknęły z forum i nie raczył się odezwać. Ja wszystko podliczam i sklejam z własnej woli.
Twierdzisz, że kuzyn logował się z twojego kompa. A to bardzo ciekawe, bo kilka miesięcy temu ten twój rzekomy "kuzyn" twierdził, że logował się u "kolegi".mój kuzyn zalogował się na moim kompie
To jak to w końcu jest? Jesteście "kuzynami" czy "kolegami"? Mógłbyś chociaż ustalić sobie jedną wersję i się jej trzymać.Miałem problemy z internetem i zalogowałem sie u mojego kolegi
haha ???? co to za argument z dupy? Oczywiście, że dane będą różne, bo nie da się założyć dwóch kont na te same dane.poproś o dane i się dowiesz czy jest to multikonto... Sprawdz sobie adresy, nazwiska itp.
No ciekawe gdzie cię obraziłem? Że nazwałem cię oszustem? No sorry, taka jest prawda. Nie umiesz się bawić i zakładasz multi, żeby zwiększyć szanse na wygraną. Jesteś oszustem.To że ktoś upomina się o klasyfikację, która rzekomo miała być robiona na bieżąco jest od razu bombardowany i obrażany przez moderatora. Fajne standardy!