Napisz pw do Robsona bo nie mam jeszcze uprawnień moderatorskich w lidze i sam nie mogę zmienić.prosze o korektę kursu w spotkaniu @4.2015-08-15 19:45 FC Twente(0-1) - ADO Den Haag : HEtyp;1//2.64 powinno być 2.40
dobra napisze na pwNapisz pw do Robsona bo nie mam jeszcze uprawnień moderatorskich w lidze i sam nie mogę zmienić.
Pierwszeństwo mieli użytkownicy, którzy są aktywni na forum i udzielają się w działach sportowych.Dlaczego brak mojej druzyny skoro sie zapisywalem?
???? ;-) i taki termin jest w sam raz.Na pewno ruszymy w styczniu, nie będziemy zaczynać konkursu w czasie świąt bo każdy ma inne zajęcia w tym czasie. Myślę, że realnymi datami będą weekendy 9/10 albo 16/17 stycznia.
To moja wina, bo ostatnie tygodnie byłem zajętyNa 12 drużyn to się chyba nie doczekamy. Jakieś dalsze decyzje co ze startem tematu?!
jasper dostał bana więc chyba będą z tym problemystyczeń minął a luty juz 3 dzien dziś nic nie słychac co z konkursem?
Jasper nie organizuje konkursu.jasper dostał bana więc chyba będą z tym problemy