Tabela główna dodana
Zgodnie z regulaminem aby być uwzględnionym w końcowej klasyfikacji należy oddać typy przynajmniej w 7 kolejkach konkursu dlatego:
Assitalia balonik19821 bam14 damal123 grohufka hazardzista18 ikaesiak JeremyJanot klemensPFF kokosek1960 Lel0 maciekpoland majkel92 Musampha n3r0 omen75 Pinek92 plusman Przemekmaty slawcio69 vernix zabada1990 nawet jeśli zdobyli punkty w konkursie nie są uwzględnieni w klasyfikacji końcowej. TOP 12 7 edycji konkursu
4 wylosowane osoby które oddały typy we wszystkich kolejkach: Kuba86 ANZELMO
maer hunter3
Nagrodzeni wysyłają loginy z WilliamHill z miejscem i kwotą nagrody dobułeczka
przypominam
Nagrody:
1. miejsce - 300PLN
2. miejsce - 250PLN
3. miejsce - 225PLN
4. miejsce - 200PLN
5. miejsce - 150PLN
6. miejsce - 150PLN
7. miejsce - 125PLN
8. miejsce - 100PLN
9. miejsce - 100PLN
10. miejsce - 75PLN
11. miejsce - 75PLN
12. miejsce - 50PLN
4x 50PLN - dla wylosowanych 4 osób, które oddały typy we wszystkich 10 kolejkach konkursu
Nagrody ufundował bukmacher William Hill i są wypłacane w formie darmowych zakładów na konto gracza w William Hill
Nagroda może nie zostać przyznana osobie, która ma niedostateczny wkład merytoryczny (aktywność) na forum!!
W celu otrzymania nagrody gracz musi aktywne konto! Oznacza to, iż w ciągu ostatnich 40 dni musiał dokonać minimum 1 depozytu o dowolnej wartości!
Jestem jestem :grin:. Nie wprowadzajmy niepotrzebnego zamieszania. Mam już większość loginów, więc bez sensu byłoby, żeby te same osoby wysyłały je jeszcze raz do Ciebie. Wysyłajcie nadal do mnie. Jak ktoś jeszcze nie podał loginu, to wyśle mu przypomnienie.
Jestem jestem :grin:. Nie wprowadzajmy niepotrzebnego zamieszania. Mam już większość loginów, więc bez sensu byłoby, żeby te same osoby wysyłały je jeszcze raz do Ciebie. Wysyłajcie nadal do mnie. Jak ktoś jeszcze nie podał loginu, to wyśle mu przypomnienie.