1,4K yebaka Użytkownik Grudzień 14, 2014 #21 Witam, wiadomo coś na temat nagród za 4 kolejkę ?? Kliknij aby rozwinąć... Jeszcze za 3 kolejke nie było ????
Witam, wiadomo coś na temat nagród za 4 kolejkę ?? Kliknij aby rozwinąć... Jeszcze za 3 kolejke nie było ????
29K al_capone Gangster Grudzień 14, 2014 #22 Nagrody za wszystkie kolejki zostaną razem dopisane. Jutro Benek podsumuje 4 kolejkę i myślę, że do środy wyślemy dane do zasilenia.
Nagrody za wszystkie kolejki zostaną razem dopisane. Jutro Benek podsumuje 4 kolejkę i myślę, że do środy wyślemy dane do zasilenia.
9,9K valverde Użytkownik Grudzień 15, 2014 #23 Czy kupon powodujący zwiększenie nagrody musi być taki sam, jak w konkursie czy też może być na inne mecze Ligi Europejskiej, ale za wymaganą stawkę.
Czy kupon powodujący zwiększenie nagrody musi być taki sam, jak w konkursie czy też może być na inne mecze Ligi Europejskiej, ale za wymaganą stawkę.
29K al_capone Gangster Grudzień 15, 2014 #24 Czy kupon powodujący zwiększenie nagrody musi być taki sam, jak w konkursie czy też może być na inne mecze Ligi Europejskiej, ale za wymaganą stawkę. Kliknij aby rozwinąć... Musi być identyczny jak w konkursie.
Czy kupon powodujący zwiększenie nagrody musi być taki sam, jak w konkursie czy też może być na inne mecze Ligi Europejskiej, ale za wymaganą stawkę. Kliknij aby rozwinąć... Musi być identyczny jak w konkursie.
O 73 ohyeah Użytkownik Grudzień 23, 2014 #28 Zapytałam na czacie i obrót to 6 x kwota bonusu w ciągu 30 dni. Kurs > 1,5
124 hajduk Forum VIP Grudzień 23, 2014 #29 w betsson jak było z "ako", każde zdarzenie po 1,50 czy można łączyć niższe kursy, aby ostatecznie wyszło 1,50?
w betsson jak było z "ako", każde zdarzenie po 1,50 czy można łączyć niższe kursy, aby ostatecznie wyszło 1,50?