po pierwsze, cierpliwA. Po drugie, w mojej ocenie byłam wystarczająco cierpliwa, żeby móc już po raz kolejny poprosić organizatorów o jakiekolwiek info lub chociaż znak życia.
Daj spokój, możemy sobie czekać w nieskończoność, jeśli każdy z Was stwierdził, że powinien być cierpliwy :roll:, bo jak o coś zapyta, to nie daj Boże, wkurzy tym moderatora/admina i zostanie uznany za osobę nachalną.
tutaj problemem nie jest sam fakt, że prawie nic konkretnego nie wiadomo, ale to że założyciele konkursu milczą i to nie od wczoraj. Jakiś czas temu Marcin Odra napisał , że warunki obrotu nagród nie są jeszcze jasne i pojawią się na forum niebawem, po czym , ignorując w zasadzie wszystko, co dotyczy tutaj konkursu, założył wątek nt. jakichś tam promocji w Betssonie. Super, naprawdę miło ze strony ekipy Betsson, ale związku z hucznie ogłoszoną zabawą o sporą kasę, nie ma to żadnego. cel powstania ww tematu to dla mnie zagadka :-|
nie uważam, żebym ,zadając pytania - w dodatku z kulturą i bez roszczeniowego tonu wypowiedzi - zasługiwała na miano "niecierpliwej". Niedawno zakończony
konkurs dot. siatkarskich MŚ mężczyzn, był starannie przygotowany przez moderatorów, którzy odpowiadali na każde wątpliwości uczestników i na bieżąco podliczali wyniki a także informowali ,choćby o tym,że mogą się one np. pojawić z małym opóźnieniem. Kwestia nagród była jasna, wiem od jednego z nagrodzonych userów, że pieniądze szybko pojawiły się na ich kontach w William Hill. I to jest normalne, a nie jakieś ultra porządne i dopracowane przygotowanie konkursu.
nie pisałabym swoich postów, gdyby moderatorzy byli przynajmniej tutaj obecni i aktywni. mogliby codziennie pisać, że nic nie wiadomo i trzeba czekać. Spoko, mogę czekać, widząc, że organizatorzy czuwają. a sytuacja w tej chwili daje powody ,żeby uznać, że nawet nie ma po co pisać typów w kolejnej fazie
LE, bo ten
konkurs już nie istnieje, więc zwycięzcy niepotrzebnie zrobią sobie nadzieję na jakieś nagrody, których się nie doczekają.
mam prawo do wyrażenia krytycznej opinii ,kiedy coś mi się nie podoba, moderatorzy/admini to zwykli ludzie, chyba -jako dorosłe osoby- się nie obrażą za inne niz pozytywne słowa pod adresem swoich działań? :roll: no sorry, ale to już przegięcie, że nikomu nie chciało się nawet napisać głupiego posta z wynikami I kolejki . Trochę szacunku do uczestników może, panowie?