0 kai090 Użytkownik Czerwiec 5, 2007 #41 mam pytanie co do obrotu tej wygranej czy jest jakis ograniczony kurs do obrotu??
0 nazghul Użytkownik Czerwiec 6, 2007 #42 myślę że szczegóły dostaniemy na PW - tak wogóle to gratki kai090 ????
0 nazghul Użytkownik Czerwiec 6, 2007 #43 znalazłem w regulaminie - "13. Nagrodę należy obrócić jednokrotnie w zakładach sportowych" :mrgreen:
znalazłem w regulaminie - "13. Nagrodę należy obrócić jednokrotnie w zakładach sportowych" :mrgreen:
0 realowiec Użytkownik Czerwiec 6, 2007 #45 Gratuluję zwycięzcom. Ja niestety zająłem najgorsze możliwe miejsce, bo 4 ????
W 2 wislak Forum VIP Czerwiec 6, 2007 #46 czyli teraz jak wygralem 10$ to juz nie moge w nowym tyg brac udzialu tak? ????
1 beau Forum VIP Czerwiec 6, 2007 #47 16. Konkurs trwa cztery tygodnie i rozpoczyna się w środę 9 maja. Kliknij aby rozwinąć... Konkurs się skończył :jezora:
16. Konkurs trwa cztery tygodnie i rozpoczyna się w środę 9 maja. Kliknij aby rozwinąć... Konkurs się skończył :jezora:
0 kai090 Użytkownik Czerwiec 7, 2007 #48 komu mam wyslac dane na PW a i jeszcze jest jakis minimalny kurs do obrotu wygranej??
0 kai090 Użytkownik Czerwiec 9, 2007 #49 kiedy dostane swoja nagrode kurcze konkurs sie skonczyl juz dawno a odzewu w sprawie nagrody nie ma :zoltakartka: :;/:
kiedy dostane swoja nagrode kurcze konkurs sie skonczyl juz dawno a odzewu w sprawie nagrody nie ma :zoltakartka: :;/:
4,8K doberman Forum VIP Czerwiec 9, 2007 #50 kiedy dostane swoja nagrode kurcze konkurs sie skonczyl juz dawno a odzewu w sprawie nagrody nie ma :zoltakartka: :;/: Kliknij aby rozwinąć... Przepraszam ale miałęm zaliczenia moja wina i proszę mieć pretensje tylko do mnie. Będę dziś pisał PW do Marcin. Proszę o przesłanie Loginów trójkę zwycięsców Z Góry przepraszam za opóźnienie
kiedy dostane swoja nagrode kurcze konkurs sie skonczyl juz dawno a odzewu w sprawie nagrody nie ma :zoltakartka: :;/: Kliknij aby rozwinąć... Przepraszam ale miałęm zaliczenia moja wina i proszę mieć pretensje tylko do mnie. Będę dziś pisał PW do Marcin. Proszę o przesłanie Loginów trójkę zwycięsców Z Góry przepraszam za opóźnienie
0 kai090 Użytkownik Czerwiec 9, 2007 #51 oki spoko jak taka sprawa to nie ma sprawy kazdemu moze cos wypasc :spokodfhgfh:
0 kai090 Użytkownik Czerwiec 9, 2007 #52 to po jakim czasie moge sie spodziewac kasy :mrgreen: ???? ??
4,8K doberman Forum VIP Czerwiec 9, 2007 #53 to po jakim czasie moge sie spodziewac kasy :mrgreen: ???? ?? Kliknij aby rozwinąć... Kiedy wszyscy dostarczą nicki i maygaming to doda do księgowości
to po jakim czasie moge sie spodziewac kasy :mrgreen: ???? ?? Kliknij aby rozwinąć... Kiedy wszyscy dostarczą nicki i maygaming to doda do księgowości
0 nazghul Użytkownik Czerwiec 9, 2007 #54 ja już zarejestrowany zwarty i gotowy do obrotu bonusika :spokodfhgfh: tylko po jakim kursiku trzeba go obrócić?
ja już zarejestrowany zwarty i gotowy do obrotu bonusika :spokodfhgfh: tylko po jakim kursiku trzeba go obrócić?
4,8K doberman Forum VIP Czerwiec 10, 2007 #55 Dziś lista zostanie wysłana do Marcina i trzeba czekać Pozdrawiam
4,8K doberman Forum VIP Czerwiec 11, 2007 #57 i jak tam ?? kiedy kasa bedzie na kontach?? Kliknij aby rozwinąć... Kasa zjawi się zaraz kiedy zaksięguje ją bukmacher
i jak tam ?? kiedy kasa bedzie na kontach?? Kliknij aby rozwinąć... Kasa zjawi się zaraz kiedy zaksięguje ją bukmacher
29K al_capone Gangster Czerwiec 12, 2007 #59 Oj, ale jesteście niecierpliwi :roll: Dziś każdy z Was dostał kasę... Konkurs uważam za zamknięty