wlodek02
Użytkownik
Co to za dziadostwo jak się nie umie nie umie wygrać w uczciwej walce to się szuka kruczków regulaminowych. Ponad 374 posty reputacja 144 punkty za typy i analizy nie wystarcza. Pisałem że żuzel nie jest moja ulubiona dyscypliną. Co nie przeszkodziło mi ze średnia wiedzą wygrać konkurs 2 razy z rzędu. Pseudo znawcy daleko z tyłu. Parę dni temu dostałem zapewnienie od moda Jacquesa , że jestem wystarczająca aktywny teraz jak widać nie bo zgarnąłem komuś nagrode. Najlepiej , zeby wygruwali moderatorzy a jak się nie uda to trzeba lepszych pozbawić nagrody. Dwa miesiące na marne przez jedna głupia decyzję. Zacytuję słowa piosenki " Czy Ty to widzisz i się nie wstydzisz"
W regulaminie jest napisane tak:
Ważne: Nagroda, może zostać niewypłacona graczowi, którego aktywność na forum jest niedostateczna w trakcie trwania konkursu. (ogranicza się tylko do podawania typów w konkursie, postów w hyde parku i w innych poza bukmacherskich tematach)
Gdzie jest napisane że chodzi o dział tematyczny.
Gdzie mam się odwołać o decyzji zabierającej mi nagrodę.
W regulaminie jest napisane tak:
Ważne: Nagroda, może zostać niewypłacona graczowi, którego aktywność na forum jest niedostateczna w trakcie trwania konkursu. (ogranicza się tylko do podawania typów w konkursie, postów w hyde parku i w innych poza bukmacherskich tematach)
Gdzie jest napisane że chodzi o dział tematyczny.
Gdzie mam się odwołać o decyzji zabierającej mi nagrodę.