Myślę że nawet za mało, ale nie będziemy nic już zmieniaćnie za duzo troche to +50 za aktywnosc?
Wczorajszy etap podliczał Qozi a jesteśmy tak umówieni że ja dodaję punkty za udzielanie się w dziale kolarstwo, także dzisiaj wieczorem Ci co się wczoraj udzielali dostaną dodatkowe 50witam ,żeby dostać 50 punktów za aktywność w dziale kolarstwo ,trzeba wkleić swój link z tego działu to swojego typu dnia? bo za wczoraj nie dostałem nic dodatkowego a udzielałem się. No chyba , że mój post nie miał żadnej wartości merytorycznej to przepraszam ????
To był błąd bukmachera, pewnie i tak dostałeś za to zwrot. Pinnacle kopiuje ofertę od Bet365 i tam kursy były odwrotne, u innych bukmacherów też były odwrotne kursy. Także teraz i tak masz 100 bo typ nie wszedł, ale następnym razem nie gramy wyraźnych pomyłek bukmacherów bo typ będzie policzony jako zwrothttp://postimage.org/image/vpp2z0ucb/
od razu wklejam zęby nie było żadnych nieporozumień
Dobrze jest Grzesiek, Lu Lu na minus bo był 191 a Vanendert 150Chyba nieco wiecej jak 70 powinno byc , nie ?
OKDobrze jest Grzesiek, Lu Lu na minus bo był 191 a Vanendert 150
170100100100 = 70
Zwykle oferta jest do 12:40 i tak się zaczynają etapy ????Panowie powiedzcie mi o której etapy sie zaczynaja bo pospalem dziś trochę za długo, myślę wstanę podam typy a tu oferty juz nie ma i jestem w dupce ???? -100
Jak kolega wyżej pisze oferta jest mniej więcej do 12:30. Jednak nie jesteś w dupce, bo każdy może opuścić 6 etapów bez żadnej konsekwencji więc po prostu dzisiejszy etap masz traktowany tak jakbyś nie brał udziału i zostało Ci jeszcze 5 etapów które możesz opuścić.Panowie powiedzcie mi o której etapy sie zaczynaja bo pospalem dziś trochę za długo, myślę wstanę podam typy a tu oferty juz nie ma i jestem w dupce ???? -100
O widzisz, piękne nowiny, nie doczytałem tego w regulaminie, mój błąd, ale jakoś mi wpadło w oko to -100 za nie podanie typów na etap i błędne myślenie zakontraktowane :razz: no nic teraz już wiem wszystko i mam nadzieję że już się nie zaskoczę. ????Jak kolega wyżej pisze oferta jest mniej więcej do 12:30. Jednak nie jesteś w dupce, bo każdy może opuścić 6 etapów bez żadnej konsekwencji więc po prostu dzisiejszy etap masz traktowany tak jakbyś nie brał udziału i zostało Ci jeszcze 5 etapów które możesz opuścić.